به گزارش ایرنا اسماعیل تبادار، چهارشنبه در بازدید از کارخانه پشم شیشه شیراز افزود: این کارخانه با مشکلات بیمه ای و مالیاتی مواجه نیست بنابراین باید توقف موقت فعالیت این کارخانه که به دلیل تعمیرات است با سرعت به اتمام رسد و این واحد تولیدی باتلاش و همت دو چندان دست اندرکاران همچنان فعال و چراغ اشتغال، کارآفرینی و تولید در آن پر فروغ باشد.
وی بیان داشت: پس از به انجام رسیدن تعمیرات و شروع فعالیت مجدد این کارخانه باید با بهره گرفتن از همه ظرفیت کارخانه، خط تولید آن فعال شود و برای از دست ندادن بازار فروش، محصولات تولیدی آن در همه انبارها و حتی سوله های منطقه ویژه اقتصادی ذخیره شود.
استاندار فارس، با تاکید بر اینکه رعایت مسایل زیست محیطی باید در کنار همه مسایل از جمله تولید مورد توجه قرار گیرد، ابراز امیدواری کرد که جا به جایی کارخانه پشم شیشه به منطقه ویژه اقتصادی تا سال 97 انجام شود.
وی، همچنین درباره تغییر کاربری زمین کارخانه فعلی پشم شیشه شیراز گفت: در صورت اینکه این کارخانه به سرعت در منطقه ویژه اقتصادی فعال شود و زمینه اشتغال و کارآفرینی در استان را فراهم کند، همکاری های لازم برای تغییر کاربری این زمین نیز انجام خواهد شد.
تبادار، از همه دستگاه های ذی ربط از جمله آب، برق و گاز خواست اقدامات لازم برای تکمیل و راه اندازی کارخانه پشم شیشه در منطقه ویژه اقتصادی شیراز را در دستور کار قرار دهند.

** نوید انتقال کارخانه پشم شیشه به خارج شیراز در سال 97
رئیس سازمان صنعت ، معدن وتجارت استان فارس نیز دراین بازدید گفت: کارخانه پشم شیشه شیراز تا 2 ماه آینده در حال
مرمت و نوسازی (اورهال) است و پس از آن با همکاری بانک صنعت و معدن، تلاش هیات مدیره و مساعدت های لازم از طریق استانداری و مدیران ذی ربط دستگاه های اجرایی، با انگیزه و توان لازم روند تولید خود را از سر می گیرد.
علی همتی بیان کرد: با توجه به نیاز مبرم بازارهای داخلی و خارجی به تولیدات کارخانه پشم شیشه شیراز این کارخانه همچنان به فعالیت های اقتصادی و تولیدی خود پُر توان ادامه می دهد.
وی ادامه داد: ضروری است مدیریت این واحد تولیدی نیز با انگیزه و قدرت کامل برای افزایش تولید و شتاب بخشیدن به موضوع انتقال مجموعه به منطقه ویژه اقتصادی شیراز، گام های اساسی بردارند.
همتی اضافه کرد: پیشرفت فیزیکی مکان جدید کارخانه پشم شیشه شیراز در منطقه ویژه اقتصادی قابل ملاحظه است اشد و تا پایان سال 97 با انتقال تجهیزات و ماشین آلات این کارخانه به این منطقه، با بهره گرفتن از نیروی انسانی بیشتر، افزایش تولید و توسعه صادرات به کار خود ادامه می دهد.
کارخانه پشم شیشه شیراز هم اینک به علت تعمیرات متوقف شده است و این تعمیرات قرار است تا 45 روز آینده پایان یابد. همچنین مقرر شده ساختمان جدید کارخانه پشم شیشه در منطقه ویژه اقتصادی شیراز تا سال 97 به اتمام رسد و این واحد تولیدی که در حال حاضر در ورودی غربی شیراز در منطقه احمد آباد این شهر قرار دارد به منطقه یاد شده انتقال یابد.
شرکت پشم شیشه ایران از سال 1343خورشیدی در تهران و از سال 1357در شهرک احمدآباد شیراز فعالیت خود را آغاز کرد. ظرفیت اسمی این کارخانه که سازنده عایق های رطوبتی (پشم شیشه) و محصولات موسوم به ایزوگام است در شیراز 9 هزار تن در سال و ظرفیت واقعی آن سالانه بیش از هشت هزار تن پشم شیشه است و زمینه اشتغال بیش از 200 نفر به صورت مستقیم را فراهم کرده است.
نبی الله مرادی، سرپرست پیشین اداره کل محیط زیست فارس، بیست و دوم آذرماه 96 در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: مدیران شرکت پشم شیشه ایران در کارگروه کاهش آلودگی هوای شیراز بر اساس برنامه زمان بندی که خودشان ارایه کردند متعهد شدند تا پایان سال 96 فعالیت کارخانه را در محل فعلی تعطیل و آن را به منطقه ویژه اقتصادی شیراز منتقل کنند که این مساله در کارگروه کاهش آلودگی هوای شیراز به تصویب رسید.
او گفت: بنابراین برپایه مصوبه کارگروه کاهش آلودگی هوای شیراز، کارخانه پشم شیشه تا پایان سال 96 باید به منطقه ویژه اقتصادی شیراز منتقل شود و فعالیت خود را در محل فعلی تعطیل کند.
وی اظهار کرد: براساس بازرسی که از منطقه ویژه اقتصادی شیراز داشتیم، ساخت کارخانه جدید شرکت پشم شیشه پیشرفت خوبی دارد که امیدواریم مسئولان این کارخانه این بار به وعده خود برای جا به جایی عمل کنند.
مدیر منابع انسانی، برنامه ریزی و توسعه شرکت و کارخانه پشم شیشه ایران واحد شیراز، هم روز بیست و ششم آذرماه بیان کرد: ‌مدیرعامل پیشین این شرکت در کارگروه کاهش آلودگی هوای شیراز متعهد به جابه جایی کارخانه پشم شیشه تا پایان سال 96 شده بود اما به دلیل اینکه تسهیلات و امکانات تامین نشده، انتقال این کارخانه به منطقه ویژه اقتصادی شیراز تا پایان سال جاری مقدور نخواهد بود.
حمیدرضا سمتی، پیرامون پیش بینی زمان بندی مورد نیاز برای انتقال کارخانه اظهار داشت: چیزی که مشخص است این موضوع است که تا پایان سال 96 نمی توان کارخانه را در مکان فعلی خاموش کرد، ولی تلاش خواهیم کرد تا پایان سال 97عملیات انتقال کارخانه انجام شود.
وی اضافه کرد: مهمتر از مشخص کردن زمان بندی برای انتقال کارخانه ،تامین هزینه و اعتبار لازم برای انجام عملیات جابه جایی است و بودجه مورد نیاز برای انتقال کارخانه پشم شیشه و خرید تجهیزات جدید حدود 340 میلیارد ریال است که تا کنون هزینه های مورد نیاز برای عملیات جابه جایی از منطقه شهری به منطقه ویژه از هزینه های جاری شرکت صورت گرفته است.
9873 / 6118
خبرنگار: محمد امین افشار پور ** انتشار دهنده: پرویندخت پاردسویی شیرازی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.