به گزارش ایرنا ساسان تاجگردون، پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز افزود: اعتبار بودجه هزینه ای استان فارس در سال 96 سه هزار و 229 میلیارد تومان بود که این رقم با 8.7 دهم درصد رشد به سه هزار و 510 میلیارد تومان در سال 97 خواهد رسید.
وی ادامه داد: در سال 96 سرجمع اعتبارات استان فارس 932 میلیارد تومان است که با احتساب ردیف توازن به یک هزار و 648 میلیارد تومان می رسد که تخصیص تمام آنها از محل اسناد خزانه است.
تاجگردون بیان کرد: اما آنچه در بخش استانی است و توزیع آن در اختیار شورای برنامه ریزی قرار دارد، رقمی بیش از 932 میلیارد تومان است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه فارس ادامه داد: این رقم در کل کشور 147 هزار و 500 میلیارد تومان بوده که سهم فارس 6.3دهم درصد آن را شامل می شود.
وی گفت: در بخش اعتبارات عمرانی استانی در لایحه بودجه سال 97 نیز از مجموع 103 هزار و 19میلیارد ریال کل استان ها، 6 هزار و 900 میلیارد ریال سهم استان فارس است 5.9 دهم درصد کل رقم را شامل می شود.
او افزود: همچنین سهم استان فارس از سر جمع طرح های ملی منابع عمومی دولت که عدد آن در لایحه بودجه سال آینده 19 هزار و 300 میلیارد تومان در نظر گرفته شده، 712 میلیارد تومان یعنی 3.7 دهم درصد کل مبلغ است.
تاجگردون، در مورد سهم مشارکت بخش عمومی و خصوصی استان در لایحه بودجه سال 97 بیان داشت: در تبصره 19 سهم فارس یک هزار و 783 میلیارد تومان از مجموع 31 هزار و 500 میلیارد تومان کل کشور است که 5.6 دهم درصد کل رقم کشوری را شامل می شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه فارس بیان کرد: امیدواریم با همگرایی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی بتوانیم سهم بهتری را برای نظام بودجه ای استان داشته باشیم.
حجت الاسلام دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری، روز نوزدهم آذرماه جاری لایحه بودجه سال 1397 کل کشور را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد.
روحانی پیش از تقدیم لایحه بودجه سال 97 در سخنانی تاکید کرد: اگر بخواهیم بودجه سال آینده را در یک جمله خلاصه کنیم این است که این بودجه برمبنای اشتغال فراگیر، رفع فقر و ایجاد عدالت است.
بر اساس ماده 186 آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، لایحه بودجه سال 97 کل کشور پس از ارایه به مجلس، چاپ و بین نمایندگان مجلس توزیع می شود، پس از آن نمایندگان تا 10 روز فرصت دارند که پیشنهادهای خود را در مورد لایحه بودجه سال 97 کل کشور به کمیسیون های تخصصی مربوطه ارایه کنند.
کمیسیون‌های تخصصی موظفند حداکثر تا 15 روز پس از چاپ و توزیع لایحه، گزارش خود را به کمیسیون تلفیق تقدیم کنند و کمیسیون تلفیق نیز موظف است حداکثر ظرف 15 روز پس از پایان مهلت گزارش کمیسیون تخصصی، ضمن رسیدگی به گزارش کمیسیون‌ های تخصصی، گزارش نهایی خود را تنظیم و به مجلس شورای اسلامی تقدیم کند، مهلت رسیدگی کمیسیون تلفیق حداکثر تا پانزده روز با موافقت هیات رئیسه قابل تمدید است.
نهایتا نمایندگان مجلس در جلسه علنی، بعد از رسیدگی به کلیات بودجه و تصویب آن، به پیشنهادهای مربوط به درآمدها و سایر منابع تامین اعتبار بودجه عمومی دولت رسیدگی می کنند و سقف آن به ‏تصویب خواهد رسید، پس از آن پیشنهادهای مربوط به تبصره‏‌ها و ردیف‌ها رسیدگی می‌ شود.
6122 /6118
خبرنگار: سارنگ عبداللهی ** انتشار دهنده: پرویندخت پاردسویی شیرازی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.