به گزارش ایرنا، عبدالرضا رحمانی فضلی عصر شنبه در آیین تکریم و معارفه استانداران سابق و جدید فارس در جلسه شورای اداری این استان افزود: تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی از ابعاد مختلف سیاسی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی در اولویت قرار دارد.
وی اظهار کرد: اگر خواهان تقویت امنیت در کشور هستیم به افزایش رضایتمندی و مشارکت و همراهی مردم نیاز است و در این مسیر، بهبود وضعیت مردم به ویژه در حوزه اقتصادی از اهمیت زیادی برخوردار است.
وزیر کشور با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر حرکت در مسیر تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی گفت: رهبری بر مردمی بودن اقتصاد تاکید دارند و این موضوع یک تعارف نیست.
وی اظهار کرد: استانداران باید همه تلاش خود را برای پیشبرد برنامه های اقتصاد مقاومتی به کار گیرند و توجه کنند که تنها با تکیه بر بودجه عمومی نمی توان موفق بود و چنانچه موفق به جلب مشارکت مردم در تحقق این سیاست ها نشویم، با مشکلاتی روبرو خواهیم شد.
رحمانی فضلی گفت: اولویت دوم کاری استانداران و مجموعه وزارت کشور، کاهش آسیب های اجتماعی است؛ موضوعی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است.
وی ادامه داد: در این حوزه، ساماندهی و کاهش آمار اعتیاد، حاشیه نشینی، طلاق، ناهنجاری های اجتماعی و مناطق بحرانی به طور ویژه در دستور کار مسئولان امر باشد.
وزیر کشور بیان کرد: در صورتی می توان در این عرصه موفق عمل کرد که موضوع آسیب های اجتماعی را مردمی کنیم تا همه پای کار بیایند و همکاری کنند.
وی ادامه داد: در دولت دوازدهم، سیاست داخلی از دیگر اولویت های کاری وزارت کشور تلقی می شود؛ ما کشوری پویا و با انگیزه و قوی و آماده پیشرفت و توسعه هستیم و اقتضای این شرایط این است که نقش مردم به طور متشکل هدایت شود.
رحمانی فضلی گفت: ما به انسجام و وحدت عمومی مردم نیاز داریم، کسانی که بر خلاف وحدت حرکت کنند در مسیر خواست رهبری و منافع کشور و نظام حرکت نکرده اند.
وی اظهار کرد: ما نباید مشارکت را تنها در ایام انتخابات خلاصه کنیم و از این رو، وزارت کشور همه بسترها را برای تقویت مشارکت مردمی فراهم کرد.
وزیر کشور گفت: خانه احزاب هم اینک فعال است اما با نقطه مطلوب فاصله دارد و در همه ابعاد نتوانسته ایم نقش این تشکل ها و احزاب را نهادینه کنیم.
وی ادامه داد: هرچه مردم قانونمند و منسجم و پرحضور و با نشاط تر در صحنه ها حاضر شوند منافع بیشتر برای انها تامین می شود و باید توجه داشت که از ناحیه فعال کردن احزاب هیچ ضرری ندیده ایم و همه منفعت بوده است.
رحمانی فضلی با اشاره به انتخابات های برگزار شده در دولت یازدهم گفت: چهار دوره انتخابات را بسیار پرشور، سالم و قانونی و بدون هیچ مشکلی برگزار کردیم؛ به گونه ای که یک صندوق رای هم در انتخابات اخیر ریاست جمهوری باطل نشد؛ این یعنی مردم با به درجه ای از بلوغ سیاسی رسیده اند که باید تشکل ها را بیش از پیش فعال کنیم، ما می کوشیم که بیش از پیش این اتفاق بیافتد.
وی اظهار کرد: هرچه آزادی فکر و اندیشه تقویت شود بالندگی ایجاد می شود و باعث می شود که اندیشه ها و نظرات در چارچوب قانون فرصت فعالیت و حضور پیدا کنند.
وزیر کشور گفت: ایران امروز در اوج امنیت است اما این به این معنا نیست که تهدیدی فراروی کشور نیست؛ جمهوری اسلامی مدعی نظام اسلامی و آزاد در منطقه تبدیل به الگو شده است و این وضعیت باعث ایجاد اشکال در منافع قدرت های جهانی شده و آنها با نظام ما سر ستیز دارند و تنها راه بازدارنده این تهدیدها تقویت اقتدار کشور است.
وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود با معرفی اسماعیل تبادار به عنوان استاندار جدید فارس گفت: امیدواریم آقای تبادار با بهره گیری از توانمندی ها و ارتباطات ملی و منطقه ای خود و با کمک مدیران و حمایت یکپارچه نمایندگان مجلس و امام جمعه شیراز، منشا خیر و برکت در استان فارس باشد.
رحمانی فضلی همچنین با قدردانی از خدمات سیدمحمدعلی افشانی استاندار سابق فارس گفت: بنا به ضروریت که بود پیشنهاد دادیم که با توجه به سوابق و تجربه و علایق و تلاشی که آقای افشانی دارد، کار بزرگ مباحث عمرانی و امور شهرداری ها را در وزارت کشور تقبل کنند.
وی اظهار کرد: امور مربوط به بیش از یک هزار و 300 تا 400 شهرداری، شوراها، دهیاری ها در حوزه معاونت عمرانی وزارت کشور تعریف شده است که حجم کار بالایی را می طلبد؛ در این حوزه توان آقای افشانی بالا است و ما از وی برای تصدی این مسئولیت درخواست کردیم و وی هم پذیرفت.
وزیر کشور بیان کرد: در موضوع انتخاب مدیران در دولت دوازدهم، یکی از ویژگی های مورد نظر قبول داشتن سیاست ها و برنامه های دولت است چرا که دولت با اراده و رای مردم انتخاب شده است و برنامه هایی را در زمان انتخابات تقدیم کرده و مردم پس از تلاش چهار ساله با مشارکت بالا و رای بسیار خوبی، رئیس جمهوری دوازدهم را انتخاب کردند.
وی ادامه داد: مدیرانی که انتخاب می شوند باید بیشترین نزدیکی را با رئیس جمهوری و برنامه های دولت داشته باشند؛ این به معنای آن نیست که استانداران و وزرای ما فقط در حوزه این افراد و کسانی که به دولت رای داده اند ختم می شود.
رحمانی فضلی گفت: دولت وقتی رای می آورد و تنفیذ می شود و از مجلس به عنوان نمایندگان مردم رای اعتماد می گیرند دیگر دولت جمهوری اسلامی است و همه مدیرانی که در حوزه اجرایی قرار می گیرند باید نگاهشان به همه مردم کشور باشد.
وزیر کشور با بیان این که استانداران باید نگاه توسعه ای داشته باشند، گفت: در امر توسعه اولویت کنونی در حوزه اقتصادی است که این سیاست گذاری را هم رهبری انجام داده اند که ایشان با توجه به شرایط کشور این موضوع را در دستور کار اول دولت و مجلس و قوه قضائیه قرار داده اند و استانداران محوری ترین افراد برای ایجاد هماهنگی در مسیر توسعه استان ها هستند.
وزیر کشور عصر شنبه با هدف شرکت در آیین تکریم استاندار سابق فارس و معرفی استاندار جدید این استان به شیراز سفر کرده است.
در جلسه روز چهارشنبه هیات وزیران ، اسماعیل تبادار به عنوان استاندار جدید فارس منصوب شد.
معاون عمرانی استانداری فارس، استاندار بوشهر، معاون عمرانی استانداری‌ بوشهر و مدیر عامل شرکت فرودگاه های کشور، از جمله سوابق کاری اسماعیل تبادار است.
سید محمد علی افشانی استاندار سابق فارس از تیرماه 94 این مسئولیت را برعهده داشت.
6122/ 2027
خبرنگار: سارنگ عبدالهی ** انتشاردهنده: سیداحمد نجفی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.