احمد رحمانیان شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه کرد : توزیع مواد مخدر و جرایمی که منجر به فروپاشی بنیان خانواده می شود اغلب از این مناطق شروع می شود و به دیگر مناطق گسترش می یابد .
وی ادامه داد:‌حاشیه نشینی در شیراز و دیگر کلان شهرها و برخی مناطق استان فارس دیده می شود که ایجاد اشتغال در روستاها می تواند معضل حاشیه نشینی را رفع کند.
رحمانیان گفت:‌حاشیه نشینان معمولا اراضی دولتی و ملی را تصرف می کنند و برای امرار معیشت و گذران زندگی ممکن است هر نوع بزهکاری را مرتکب شوند ، هر چند تلاشهای زیادی برای کنترل مناطق حاشیه نشین صورت می گیرد اما نمی توان گفت که دراین مناطق جرمی رخ ندهد .
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس گفت: برای توانمند سازی مناطق حاشیه در شیراز و شهرهای بزرگ استان فارس تلاش های زیادی صورت گرفته است ، از برگزاری کلاس های آموزشی توجیهی تا نظارت و کنترل این مناطق اما اصل کار این است که حاشیه ای شکل نگیرد و مهاجرت ها با افزایش کار و تولید در روستاها کاهش یابد تا مهاجرین به حاشیه ها پناه نیاورند .
رحمانیان اضافه کرد : پیشگیری از وقوع جرم یک وظیفه همگانی است و تنها بر عهده دستگاه قضایی یا انتظامی نیست، همه باید دراین زمینه حس مشترک داشته باشند و احساس مسئولیت و وظیفه کنند، قانون همه دستگاه های اجرایی را موظف کرده است تا 10 درصد از اعتبارات و بودجه خود را باید سالانه در زمینه پیشگیری و کاهش جرایم هزینه کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس گفت: بر اساس قانون برنامه ششم توسعه سالانه می بایست 25 درصد از حجم تخلفات و جرایم در حوزه مناطق حاشیه ای کاسته شود، این در حالی است که ما نه تنها شاهد کاهش این جرایم نیستیم بلکه هر سال حجم جرائم دراین حوزه افزایش می یابد.
مصاحبه : نیکنام خشنودی ** انتشار دهنده:‌ غلامرضا مالک زاده
6113 /1876
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.