به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، در این مراسم که شامگاه امروز برگزار شد، شهردار شیراز اظهار داشت: شهرداری شیراز با اجرای طرحهای مختلف در بافت تاریخی و فرهنگی به دنبال بازگرداندن شهروندان اصیل شیرازی در این بافت است.
وی به محل ساخت مجتمع فرهنگی، مذهبی و رفاهی سرباغ اشاره و بیان کرد: در سال 90 که قرار بود خیابان 9 دی اجرایی شود در این محله خانههای قدیمی و مخروبه بدون سکونت بود و حتی در برخی از آن نیز به محل تجمع معتادان تبدیل شده بود.
شهردار شیراز گفت: با پایان یافتن طرح اجرای خیابان 9 دی که در سال 92 با همکاری اداره راه و شهرسازی پایان یافت علاوه بر سهولت در دسترسی به حرم مطهر شاهچراغ(ع) بخش اعظمی از بافت قدیمی و مرکزی شیراز نیز دوباره احیا شد.
پاکفطرت با اشاره به همجواری مجتمع فرهنگی، مذهبی و رفاهی سرباغ با مسجد شهدا و حرم مطهر شاهچراغ(ع) گفت: در اجرای بسیاری از برنامههای فرهنگی میتوان از این مجتمع و امکانات موجود در آن استفاده کرد.
شهردار منطقه تاریخی و فرهنگی شیراز نیز با اشاره به مشخصات فیزیکی مجتمع فرهنگی، مذهبی و رفاهی سرباغ اظهار داشت: این مجتمع در زمینی به مساحت دو هزار و 400 مترمربع ساخته شده و شامل نمازخانه، مرکز فرهنگی، سرای هنر، نگارخانه و فضای خدمات رفاهی از جمله کافیشاپ و رستوران سنتی است.
هادیشهدوست شیرازی بیان کرد: برای ساخت این مجتمع فرهنگی و مذهبی 17 میلیارد ریال هزینه شده و به عنوان یکی از طرحهای شاخص فرهنگی در کنار حرم مطهر شاهچراغ(ع) به شمار رفته و مکمل مرکز تخصصی گردشگری شیراز است.
شهدوست شیرازی با اشاره به برنامهریزیهای صورت گرفته برای سرمایهگذاری در بافت تاریخی و فرهنگی شیراز خاطرنشان کرد: در حال حاضر 50 بسته سرمایهگذاری در این منطقه در حال اجرا است که 20 طرح آن توسط شهرداری و مابقی توسط بخش خصوصی اجرا میشود.
شهردار منطقه هشت شیراز افزود: طرحهای سرمایهگذاری شده در بافت تاریخی شیراز در زمینه ساخت زائرسرا، فضای فرهنگی، بازارچه، مهمانپذیر و هتل سنتی است.
شهدوست گفت: در شش ماه گذشته طرحهای مختلف فرهنگی در شهرداری منطقه تاریخی شامل مرکز همایشهای بینالمللی شهر، مجتمع تخصصی گردشگری مذهبی و نگارخانه شیراز بوده است.
انتهای پیام/