سید مجید ارجمند، سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در سال گذشته، ۹ هزار و ۵۶۶ مراجعه از سوی مادران باردار به خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های سلامت در شهر و روستا صورت گرفته که ۳۲ هزار و ۳۳۱ خدمات آموزشی، مراقبتی، بهداشتی و درمانی توسط ماماها به آنان ارائه داده شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم ادامه داد: در سال ۹۸ همچنین توسط ماماها ۸۹۳ خدمت در زمینه مراقبت‌های پس از زایمان مانند، تب‌سنجی از مادر، آموزش شیردهی، مراقبت از نوزاد و... صورت گرفته است.

ارجمند، شمار ماماهای فعال در مجموعه معاونت بهداشتی دانشگاه جهرم را ۹۳ نفر برشمرد و اظهار داشت: بیش از ۱۹۳ هزار خدمت برای بانوان سالمند این شهرستان از جمله، سنجش فشار خون، غربالگری سرطان سینه و دهانه رحم از سوی ماماهای این معاونت در سال ۹۸ انجام شد.

وی بیان کرد: برای حفظ سلامت مادران باردار و زنان جامعه، ماماها نقش بی‌بدیلی دارند و همچنین وظایف مهمی در مشاوره و آموزش بهداشت نه تنها برای زنان بلکه برای خانواده و جامعه بر عهده آنهاست.

انجام ۱۱هزار مراقبت مامایی در بیمارستان مطهری جهرم در سال ۹۸

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جهرم هم اظهار داشت: در مجموعه معاونت درمان این دانشگاه ۱۰۷ ماما مشغول به فعالیت هستند و در سال گذشته، ۱۱ هزار مراقبت‌ مامایی توسط آنان انجام شده است.

قهرمان بمانا افزود: برگزاری کلاس‌های زایمان فیزیولوژیک، تلاش برای زایمان بدون ‌درد، پیگیری وضعیت مادران باردار پُرخطر برای به حداقل رساندن خطرات این دوران و آموزش ورزش‌های مناسب برای زایمان ایمن از دیگر خدماتی است که ماماها به بانوان باردار ارائه می‌دهند.

وی، با اشاره به اینکه حرفه مامایی بسیار حساس و نیاز به دقت بالایی دارد، گفت: مراقبت مادر و نوزاد و حفظ سلامتی آنان از مهم‌ترین وظایفی است که ماماها به آن توجه می‌کنند و گاهی در مواقع اضطراری و اورژانسی که پزشک متخصص در آن لحظه حضور ندارد، این ماماها هستند که باید بهترین تصمیم را اتخاذ کنند.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.