افزون بر این، پست در تغییر تعاملات اجتماعی و دگرگونی در نحوه حضور در جامعه، نقش واسطهای را ایفا کرده و بهعنوان حلقه اتصال کسب و کارهای مجازی و تجارت الکترونیک به ارائه خدمات پرداخت؛ از همین رو در عرصه حفظ سلامت فعالان این عرصه نیز اقداماتی صورت پذیرفته است.
در تازهترین اقدام، سهمیه ماهیانه داروی افراد دارای بیماری مزمن نظیر بیماران دیابتی و قلبی عروقی، اعصاب و روان ساکن استان فارس توسط شرکت پست در منزل بیمار ، تحویل آنها میشود.
به گفته مدیرکل پست فارس ضرورت توجه به سلامت کارکنان پست در عرصه خدمترسانی، سبب شد که طرح پایش سلامت واحدهای پستی استان فارس تا خردادماه سال جاری تمدید شود.
محسن مفتح روز شنبه در حاشیه بازدید از مراحل ضدعفونی واحدهای پستی شیراز، عنوان کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا اکیپهای فعال در تمام واحدهای پستی استان فارس کار ضدعفونی واحدها را به صورت روزانه انجام میدهند.
وی ادامه داد: ستاد مدیریت بحران و مقابله با ویروس کرونا در پست فارس همه توان خود را برای حفظ سلامت شهروندان به کار بسته است تا مرسولات پستی به صورت بهداشتی در اختیار مردم قرار گیرد .
مدیرکل پست فارس اظهار داشت: خادمان پست در کنار شهروندان و مردم در صف مقدم مقابله با ویروس کرونا هستند تا مرسولات پستی مردم بیخطر شوند .
وی گفت: پستچیها این روزها همانند پزشکان و پرستارانیاند که جانشان در خطر است و در سنگر خدماترسانی فعالیت میکنند؛ از همین رو حفظ سلامت نامهرسانان و همکاران در بخشهای تجزیه و مبادلات در اولویت بوده است و امکانات لازم برای حفظ سلامت آنان فراهم شده؛ همچنین دستورات لازم برای فعالیت با دستکش و ماسک ابلاغ شده است.
مفتح ابراز داشت: شرایط فعلی برکسی پوشیده نیست و واجب است با حفظ سلامت نامهرسانان و بی خطر سازی مرسولههای پستی به مردم خدماتی ارائه شود.
دراستان فارس ۷۰۰ واحد پستی دولتی و غیردولتی فعال هستند.
بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تا ظهر شنبه ششم اردیبهشتماه جاری، تاکنون ۸۹ هزار و ۳۲۸ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۷۶ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به پنج هزار و ۶۵۰ نفر رسید.
در استان فارس، علاوه بر شیراز، در شهرستانهای فسا، نیریز، اقلید، خرم بید، استهبان، داراب، خفر، فراشبند، خرامه ، لامرد، ارسنجان، لارستان، کازرون، آباده، اوز، خنج، مرودشت، سپیدان، قیروکارزین، فیروزآباد، جهرم، گراش، بوانات، زرقان، بیضا ، کوهچنار و سرچهان بیماران مبتلای به کرونا شناسایی شدهاند.
بیمارستان حضرت علی اصغر (ع) و سه بیمارستان شهید چمران، شهید فقیهی و شهید بهشتی در شیراز به عنوان مراکز پشتیبان در کنار معرفی ۹ مرکز در شیراز و ۳۶ مرکز در دیگر شهرستانهای استان فارس برای مراجعه افراد مشکوک به کرونا به این بیماران خدمات میدهند، همچنین نقاهتگاه بیماران مبتلا به کرونا با ظرفیت ۲۰۰ تخت نیز در ورزشگاه شهید آیتالله دستغیب شیراز تجهیز شده و مورد استفاده قرار میگیرد.