محمدجامعی شنبه در نشستی خبری که به صورت مجازی برگزار شد، بیان کرد: این مسابقه به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، دفتر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی و دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس برگزار می‌شود و ویژه دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

وی ادامه داد: این مسابقه دارای پنج بخش رقابتی شامل فرهنگ‌سازی سلامت و آسیب‌های اجتماعی، خلاقیت، آموزشی، مهارتی و اخلاقی است.

جامعی عنوان کرد: در بخش آموزشی دانشجویان می‌توانند با ارائه راهکار در زمینه ارائه سرفصل‌های دروس دانشگاهی به‌صورت مجازی پیشنهادها و طرح‌هایی ارائه دهند، بخش مهارتی مسابقه فرصت‌سازی کرونایی نیز شامل ارائه و آموزش مهارت خود باهدف جذب افراد به مهارت عنوان شده و بخش اخلاق نیز شامل پوشش چالش‌ها، مسائل و معضلات اخلاقی در جامعه و ارائه راه حل و نتایج رعایت کردن آن خصیصه اخلاقی است.

رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید باهنر شیراز یکی دیگر از بخش‌های مسابقه فرصت‌سازی کرونایی را خلاقیت عنوان کرد و گفت: این بخش نیز شامل به نمایش گذاشتن خلاقیت و نوآوری با هدف ایجاد و پرورش فرهنگ تفکر، خلاقیت، خردورزی و تخیل است.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه یکی دیگر از بخش‌های مسابقه ملی تولید محتوای فن‌ورز (فرصت کرونایی) در زمینه فرهنگ‌سازی سلامت و آسیب‌های اجتماعی است، افزود: این بخش شامل ترویج شیوه زندگی سالم، ترویج دیدگاه پیشگیری‌نگر به‌جای درمان‌نگر، آموزش سلامت همگانی موثر با رویکرد پیشگیرانه، تعامل جذاب و موثر اثر با مخاطبان، صحت علمی محتوا و القای موثر پیام است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس با بیان اینکه توجه به موضوع‌های جسمی، روانی و آسیب‌های اجتماعی به عنوان محور مهم در مسابقه ملی فرصت کرونایی مورد توجه و تاکید قرار گرفته است، افزود: علاقه‌مندان به شرکت در مسابقه در موضوع جسمی می‌توانند در مواردی از جمله، توصیه‌های پزشکی، بهداشتی، غذیه سالم، ورزش، استرس و اضطراب بر سلامت جسم، در موضوع روانی، آسیب‌های اجتماعی،امیدافزایی، مدیریت استرس و اضطراب، مثبت اندیشی و همچنین در موضوع آسیب‌های اجتماعی از جمله کودک‌آزاری، کودک خیابانی، فرار از منزل، بزهکاری و سایر موارد نیز تولید اثر کنند.

دبیر علمی اجرایی نخستین دوره نخستین مسابقه ملی تولید محتوای فن‌ورز نیز با بیان اینکه آثار دریافتی این مسابقه پس از ارسال در مرحله اول پیش داوری و در سایت به نمایش گذاشته می‌شود، اظهار داشت: تاکنون بیش از ۱۰۰ اثر به دبیرخانه این مسابقه مستقر در دانشکده فنی و مهندسی شهید باهنر شیراز ارسال شده است و  بازدیدکنندگان از سایت می‌توانند به هر یک از آثار تنها یک بار امتیاز دهند و ۲۵ درصد از امتیاز کل داوری در مرحله دوم از امتیاز بازدیدکنندگان است.

امیرحسین محرر با بیان اینکه شرکت در مسابقه به صورت تیمی و انفرادی است، ابراز کرد: قالب‌های آثار نیز شامل پویانمایی و فیلم مستند، آموزشی، داستانی، پادکست، رادیو اینترنتی، پویا نمایی،موشن گرافیک و تصویرسازی محتوایی است.

وی افزود: مهلت ارسال آثار مهلت ارسال آثار از طریق سامانه تا ۲۵ اردیبهشت ۹۹، پایش و اطلاعات داوری ۱۵ خردادماه و مراسم اختتامیه و اعلام برترین‌ها نیز ۲۲ خردادماه است و علاقه‌مندان برای شرکت در این مسابقه به درگاه اینترنتی forsatcorona.tvu.ac.ir مراجعه کنند و یا با شماره تلفن‌های ۰۹۹۰۹۷۶۸۲۱۱ تماس بگیرند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.