رئیس انتقال خون شهرستان فسا، شامگاه سهشنبه با بیان این مطلب در گفت و گو با ایرنا افزود: قبل از شیوع ویروس کرونا، ماهیانه حدود یک هزار و ۵۰۰ نفر برای اهدای خون مراجعه میکردند اما هم اینک این رقم به یک سوم در ماه کاهش یافته است.
سید جلال الدین اشرف منصوری بیان داشت: این در حالی است که مصدومان حوادث ترافیکی و جادهای، بیماران تالاسمی، هموفیلی و سرطانی، نیاز دائم به خون و فرآوردههای خونی دارند،
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۴۰۰ بیمار تالاسمی شهرستان فسا هر ۲ هفته یک بار به تزریق ۲ کیسه، معادل یک هزار سی سی (یک کیلوگرم) خون نیاز دارند.
رئیس پایگاه انتقال خون شهرستان فسا گفت: این اطمینان خاطر را به همگان و اهداکنندگان خون میدهیم که محیط این مرکز در برابر بیماری کرونا کاملا ضدعفونی شده است و مردم نباید در این مورد هیچگونه نگرانی داشته باشند.
منصوری ادامه داد: در این مرکز، اصول ایمنی و بهداشتی به طور کامل رعایت میشود، تختها و تجهیزات به صورت مرتب شست و شو و کاملا ضدعفونی و استریل (عاری از میکروب) میشوند و همه وسایل مورد استفاده در انتقال خون نیز یک بار مصرف هستند، بنابراین در این مکان جای نگرانی برای ابتلا به ویروس کرونا از این طریق وجود ندارد.
شهرستان فسا در فاصله ۱۳۰کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.
علاوه بر شیراز، در شهرستانهای فسا، نیریز، اقلید، خرم بید، استهبان، داراب، خفر، فراشبند، خرامه ، لامرد، ارسنجان، لارستان، کازرون، آباده، اوز، خنج، مرودشت، سپیدان، قیروکارزین، فیروزآباد، جهرم، گراش، بوانات، زرقان، بیضا و سرچهان بیماران مبتلای به کرونا شناسایی شدهاند.
بیمارستان حضرت علی اصغر (ع) و سه بیمارستان شهید چمران، شهید فقیهی و شهید بهشتی در شیراز به عنوان مراکز پشتیبان در کنار معرفی ۹ مرکز در شیراز و ۳۶ مرکز در دیگر شهرستانهای استان فارس برای مراجعه افراد مشکوک به کرونا به این بیماران خدمات میدهند. همچنین نقاهتگاه بیماران مبتلا به کرونا با ظرفیت ۲۰۰ تخت نیز در ورزشگاه شهید آیتالله دستغیب توسط ارتش جمهوری اسلامی در شیراز تجهیز شده و مورد استفاده قرار میگیرد.