حجت الاسلام سید کاظم موسوی، سه‌شنبه با حضور در سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان فارس از مجموعه فعالیت‌های این سازمان در حوزه تولید و تجارت به ویژه تلاش های شبانه روزی صورت گرفته در تهیه، تولید، توزیع و پشتیبانی سایر اقلام بهداشتی، مواد ضد عفونی کننده ، ماسک و دستکش‌های بهداشتی و پد الکلی برای مهار و مقابله با بیماری کرونا تقدیرکرد.
وی افزود: تلاش‌های جهادگونه سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس در مسیر جهش و رونق فعالیت‌های اقتصادی، مناسب و باقیات و صالحات است.
رئیس کل دادگستری فارس با اشاره به شعار محوری جهش تولید، سازمان صنعت، معدن و تجارت را خاکریز اول جنگ اقتصادی با دشمن دانست و اظهار داشت: تجربه مبارزه با ویروس کرونا نشان داد با کار جهادی می‌توان جهش تولید را محقق کرد.
موسوی با تاکید بر لزوم نظارت و بازرسی از بازار کالا به ویژه اقلام بهداشتی در راستای آرامش مردم گفت: در مجموعه سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس، فعالیت‌های خوبی صورت گرفته است و این تلاش و کوشش‌ها نشان از این دارد که شعار سال ۹۸ ابلاغی رهبر معظم انقلاب محقق شده و با تلاش این سازمان در ابتدای سال ۹۹ و پشتیبانی و تولید سایر اقلام بهداشتی و راه‌اندازی تعداد زیادی واحدهای تولیدی در بخش ماسک بهداشتی، الکل طبی و مواد ضدعفونی کننده بیانگر جهش تولید و تحقق زود هنگام و به موقع شعار سال ۱۳۹۹ است.
رئیس شورای قضایی استان فارس، استفاده از ظرفیت مجلس شورای اسلامی و همکاری نمایندگان برای پیشبرد امور استان را ضروری خواند و افزود: ظرفیت‌ها و نهادهای زیادی در استان وجود دارد که شکوفایی آن می‌تواند جهش تولید را محقق کند.
موسوی، همچنین ورود بیشتر سازمان صنعت، معدن و تجارت را برای بازرسی و تعادل بازار، ضروری دانست و بیان کرد: در همه زمینه‌ها به ویژه در زمینه تولید مواد ضد عفونی، ماسک و دستکش، نظارت لازم از سوی این سازمان و دانشگاه علوم پزشکی ضروری است تا سلامت مردم حفظ شود.
وی با اعلام حمایت همه جانبه دادگستری استان از فعالیت‌های مولد و مدیران فعال در زمینه تولید گفت: با ایجاد ارزش افزوده در تولیدات استان می‌توانیم نگاه جدیدی به صادرات داشته باشیم.
موسوی همچنین بیان داشت: با انجام اقدامات فرهنگی باید فرهنگ کار و تلاش و فرهنگ صرفه جویی در جامعه نهادینه شود.

تولید روزانه ۲۲۰ هزار عدد ماسک و ۱۰۰ هزار محلول ضدعفونی در فارس
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس نیز در این دیدار گفت: با توجه به ماموریت این سازمان در ستاد مدیریت کرونا به عنوان کمیته تهیه، تولید و پشتیبانی، با راه اندازی تعدادی از واحدهای جدید برای تهیه و توزیع اقلام بهداشتی و مواد ضد عفونی کننده، گام‌های موثری برداشته شده است.
حمید رضا ایزدی افزود: با فعال کردن یک واحد تولید الکل در شهرستان فسا پس از هشت سال توقف و رفع مسایل و مشکلات این واحد، افزایش ظرفیت تولید الکل اقلید و جهرم و همچنین تلاش برای راه‌اندازی مجدد الکل سپیدان پس از پنج سال توقف، ظرفیت تولید الکل طبی در استان فارس را به ۳۰ تن در روز افزایش دادیم که این رقم با تولید الکل اتانول جنوب در شهرستان سپیدان، افزایش بیشتر و قابل ملاحظه‌ای خواهد یافت.
وی با اشاره به تغییر خط تولید ۱۶ واحد برای تولید روزانه 220 هزار عدد ماسک بهداشتی در فارس، اظهار داشت: تغییر تعداد ۱۴خط تولید محلول‌های ضد عفونی با ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار تن در روز و تعداد ۱۱ واحد تولید پد الکلی با ظرفیت تولید ۲۰۰ هزار عدد در روز و افزایش ظرفیت تولید ۱۲۰ هزار جفت انواع دستکش از مجموعه فعالیت‌های این سازمان برای تحقق شعار جهش تولید در این استان است. 
وی با اشاره به فعالیت ۱۴۶ هزار واحد صنفی در استان فارس بیان کرد: در تمام واحدهای تولید الکل طبی، اقلام بهداشتی و ضد عفونی کننده بازرس‌های این سازمان حضور دارند و از زمان شروع کرونا تاکنون بیش از هشت هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی از صنوف و کارخانه‌ها انجام و پرونده‌های تخلفی تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.