معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ‌درمانی استان آذربایجان ‌غربی ۸ فروردین ماه سال جاری با صدور اطلاعیه ای اعلام کرده بود: الکل با نام تجاری  پارس الکل به عنوان اتانول در این استان پخش شده و  طبق نظر بخش آنالیز این معاونت، تقلبی بوده و بسیار خطرناک است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید روز یک‌شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: تولیدات کارخانه پارس الکل تحت نظارت واحد غذا و دارو شبکه بهداشت و درمان استان فارس بوده و دارای استاندارهای لازم بهداشتی است.

 جعفر وکیلی از مردم درخواست کرد جهت تهیه الکل اتانول استاندارد تنها از طریق داروخانه ها اقدام کنند زیرا داروخانه ها تحت نظارت مستقیم شبکه بهداشت و درمان فعالیت می کنند.

مدیر عامل کارخانه پارس الکل اقلید نیز به خبرنگار ایرنا گفت: کارخانه الکل سازی "پارس الکل" اتانول طبی تولید می کند، متانول محصول پتروشیمی است و شامل تولیدات ما نمی شود.

 رحیم فتحی افزود: به تازگی محموله متانول غیرمجاز با جعل نام پارس الکل در استان آذربایجان غربی کشف شده که بسیار برای پوست و سلامت انسان مضر می باشد و در نامه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی به جهت اطلاع رسانی به مردم، نام پارس الکل عنوان شده که در جامعه شائبه تقلبی بودن محصولات کارخانه پارس الکل اقلید را سبب شده است.

 وی ادامه داد: پارس الکل ضمن تنظیم شکوائیه ای علیه جاعلان نام شرکت از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی تقاضا دارد جهت اطلاع رسانی به مردم با انتخاب آگاهانه و مسئولانه واژه ها و نگارش کلمات دقت فرمایند که شک و گمانی در مردم ایجاد نشود و ابزاری جهت استفاده فرصت طلبان و سودجویان نگردد.

مدیرعامل کارخانه پارس الکل اقلید ادامه داد: شرایط تقلب زمانی پیش می آید که مردم سرآسیمه به دنبال مواد ضدعفونی کننده و الکل بگردند و در این هنگام بعضی افراد کلاهبردار و سودجو از طریق آگهی و فروش اینترنتی و توزیع در مکان های غیر مجاز  اقدام به تولید و پخش الکل غیر مجاز  می نمایند.

فتحی افزود: کالاهای بهداشتی سریال تولید دارند و این سریال تولید قابل رصد و پیگیری است و الکل طبی مجاز هنگامی مورد تایید است که تنها از طریق داروخانه ها تهیه شود.

وی در توضیح زنجیره تولید تا پخش اتانول در کشور گفت: داروخانه‌ها فقط از پخش مجاز سراسری دارویی الکل طبی تهیه می کند و پخش مجاز سراسری دارویی مستقیماً با کارخانه ارتباط دارد و در این میان با حذف واسطه ها هیچ گونه شک و گمان و تقلبی باقی نمی ماند.

فتحی ادامه داد: کارخانه پارس الکل در سال ۹۸ نه تنها افزایش قیمتی نداشته بلکه در شرایط بحرانی بوجود  آمده محصولات خود را با قیمت پایین تر جهت کمک به مردم عرضه داشته است و حتی در لحظه سال تحویل نیز تولید خود را لحظه ای متوقف نکرده است که کشور دچار کمبود نشود.

کارخانه پارس الکل  اقلید روزانه ۱۰ هزار لیتر الکل تولید می کند.

شهرستان اقلید در فاصله  ۲۶۷ کیلومتری شمال شیراز قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.