ظفر افشون، دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تا قبل از شیوع بیماری کرونا بیشتر نیازهای استان در این زمینه از خارج از استان تامین می‌شد و به همین دلیل آنچه که در سطح استان تولید می‌شد کمتر از نیاز واقعی استان بود.
وی ادامه داد: با شیوع بیماری کرونا و افزایش تقاضای مراکز درمانی و همچنین شهروندان به اقلامی مانند ماسک، الکل و مواد ضدعفونی کننده، برنامه‌ریزی‌ها برای افزایش تولید این اقلام در دستور کار قرار گرفت.
او اظهار داشت: از چهار واحد تولید الکل موجود در استان ۲ واحد از سال ۹۰ تاکنون تعطیل شده بود و۲ واحد فعال در شهرستان‌های جهرم و اقلید نیز در مجموع روزانه ۱۰ هزار لیتر الکل تولید می‌کردند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس بیانکرد: با واحدهای تولیدی فعال و غیرفعال در استان تماس برقرار شد تا ظرفیت تولید خود را افزایش داده یا خطوط تولید خود را فعال کنند که امروز میزان الکل تولیدی در استان از ۶ تن به افزون بر ۱۲ تن در روز رسیده است.
افشون ادامه داد: علاوه بر این، کوشش شد که بخشی از نیاز استان نیز از خرج از استان تامین شود که تا این لحظه ۱۰۰ هزار لیتر الکل وارد استان کرده‌ایم.
وی اضافه کرد: برخی واحدها مانند پژوهشکده مکانیک وابسته به وزارت ارتباطات که توان تولید الکل داشتند اما تعطیل بودند نیز اعلام کردند که با توجه به شرایط و نیاز جامعه می‌توانند روزانه یک هزار لیتر الکل تولید کنند.
او اظهار داشت: همچنین با همکاری و همراهی دادگستری استان کارخانه تولید الکل شهرستان فسا نیز که به دلیل مشکل حقوقی تعطیل بود وارد چرخه تولید خواهد شد.
وی گفت: با توجه به تحویل الکل‌های تولید و تامین شده به واحدهای تولید مواد ضدعفونی کننده، هم اینک تولیدات این واحدهای رشد چشمگیری داشته است.
او افزود: از آنجا که وزارت بهداشت تا قبل از این ۵۰ درصد الکل تولیدی در استان را به شکل حواله به برخی دیگر نقاط کشور اختصاص می‌داد، استاندار فارس اولویت اول را تامین نیاز استان دانست و به این امر اعتراض کرد که این مساله به همراهی وزارت بهداشت با استان منتهی شد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، با اشاره به اعلام آمادگی سمن‎ها و تشکل‌های مردم نهاد برای همکاری در این زمینه اظهار داشت: از دانشگاه علوم پزشکی انتظار داریم که مجوز تولید الکل را در کوتاه‌ترین زمان ممکن صادر کند تا زمینه تولید الکل به وسیله واحدهای جدید فراهم شود.
افشون، در خصوص تولید ماسک در استان هم گفت: با توجه به نبود پارچه تولید ماسک در استان، با پیگیری استاندار فارس مقرر شد که ۲ شرکت تولیدی، پارچه مورد نیاز برای تولید ماسک را در اختیار استان قرار دهند.
وی گفت: علاوه بر آن از آن واحدهایی نیز که امکان ایجاد تغییر در خط تولیدشان وجود دارد نیز خواسته شده که خطوط خود را به تولید ماسک اختصاص دهند.

در ۲۴ ساعت گذشته، مورد فوتی ناشی از ابتلا به کرونا  در فارس گزارش نشده است،  هم اکنون ۵۱ درصد از مبتلایان در بیمارستان بستری هستند و ۴۴ درصد از مبتلایان نیز به دلیل دارا بودن علایم محدود این بیماری در قرنطینه خانگی به سر می برند و ۵ درصد نیز با بهبودی کامل از بیمارستان ترخیص شده اند.

با شناسایی ۹ مورد جدید ابتلا به کرونا در استان فارس  آمار کنونی مبتلایان فارس به ۱۰۴ نفر رسیده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.