حسین کشاورز شنبه همچنین گفت: هیچ گونه ماسک و یا الکل صنعتی و طبی از طریق فروشگاه به مرم عرضه نمی شود و این اقلام در اختیار داروخانه‌ها است.

وی در مورد مواد ضدعفونی و شوینده نیز گفت: همیشه در آستانه سال جدید به دلیل اینکه مردم خانه تکاتی می کنند فروشگاه‌ها و سوپرمارکتهای عرضه کننده این لوازه ها  به مقدار کافی در اختیار دارند و امسال هم که این بیماری شیوع پیدا کرد اگرچه التهابی به وجود آمد اما با کمبود مواجه نشدیم.

کشاورز ادامه داد: برخی سودجویان در این شرایط حساس سعی  کردند سوء استفاده کنند اما بازرسان به موقع وارد عمل شدند و دست آنها را کوتاه کردند و باید این فرهنگ سازی شود که با دیگر مواد شوینده مانند وایتکش با اضافه کردن آب به مقدار کافی می توان، سطح ها را ضد عفونی کرد.

مسوول اتحادیه ادامه داد: برخی کالاها ماند ژل ضدعفونی تولید ایران براساس نرخ هایی که بر روی آن درج شده به فروش می‌رسد اما ژل های خارجی با توجه به افزایش نرخ ارز و گران تمام شدن آن برای توزیع کنندگان، با بهای بالاتری فروخته می‌شود. 
کشاورز در مورد انتشار خبر احتکار کلای ضد عفونی توسط یکی از فروشگاه‌های زنجیره ای شیراز نیز گفت:برخی بدون تحقیق از صحت این خبر اقدام به انتشار آن در فضای مجازی کرده بودند  که ما نیز از طریق مراجع قضایی برای برخورد با شایعه پراکنان ورود کرده ایم و جالب اینکه آماری از کالاهای احتکارشده ارایه شده که بسیار زیاد بود که یکی از آنها هفت میلیون ماسک بود که این کالا اصلا در حوزه فروش فروشگاه و سوپر مارکت ها موجود نیست.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.