مهدی زارع که به‌عنوان مسئول قرارگاه دانشجویی مبارزه با کرونای منطقه جنوب کشور انتخاب شده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: قرارگاه مبارزه با کرونای جنوب کشور زیر نظر معاونت سلامت و مطالبه‌گری بسیج دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقه جنوب تشکیل شده است.

وی افزود: مرکز هماهنگ کننده بسیج دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، با نگاهی مسئله محور و برای کمک به حل بحران کرونا، تصمیم به تشکیل هسته‌های مبارزه با کرونا در سطح کشور گرفته است.

زارع با بیان اینکه این مرکز که برای یکپارچه‌سازی فعالیت‌ها و تخصصی کردن اقدامات بسیج نواحی دانشجویی علوم پزشکی تشکیل شده است، تصریح کرد: با توجه به شرایط اضطراری حاکم بر سلامت کشور همه ظرفیت‌های بسیج دانشجویی علوم پزشکی را در سطح کشور برای مدیریت این مسئله به کار گرفته است.

مسئول قرارگاه دانشجویی مبارزه با کرونای منطقه جنوب کشور تاکید کرد: در راستای راه اندازی قرارگاه مرکزی جنوب کشور که شامل دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان‌های بوشهر و هرمزگان و فارس و کهیگیلویه و بویراحمد می‌شود، پس از ارتباط گیری با تک تک مراکز علوم پزشکی این منطقه با هدف یکپارچه سازی فعالیت‌ها و انسجام و تزریق محتوا و ایده، قرارگاه رسماً کار خود را آغاز کرد.

وی ادامه داد: اگرچه این قرارگاه به صورت هماهنگ و منطقه‌ای فعالیت دارد، اما هرکدام از پایگاه‌ها و حوزه‌های بسیج دانشجویی منطقه، هسته‌ای تخصصی با همین عنوان داشته و برنامه‌های قرارگاه مرکزی را در دانشگاه‌های خود اجرایی می‌کنند.

زارع اظهار کرد: این پایگاه‌ها و حوزه‌های بسیج دانشجویی با هماهنگی مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی و با تجمیع نیروهای سایر تشکل‌های دانشجویی و دیگر دانشگاه‌ها و همچنین گروه‌های جهادی فعال و مردم نهاد، اقدام به تشکیل تیم‌های عملیات میدانی کرده و فعالیت‌های آموزشی و پیشگیرانه خود را در سطح شهر به انجام می‌رساند.

دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: هم‌اکنون در سطح منطقه، تیم‌های تولید محتوای آموزشی و تیم‌ها و گروه‌های فعال در جهت تولید مواد ضدعفونی کننده و خط تولید ماسک و همچنین پایگاه‌های رسانه‌ای گسترده در جهت افزایش آگاهی مردم برای پیشگیری و مقابله با کرونا ایجاد شده است.

وی با اشاره به‌اینکه تولیدات محتوایی اعم از پمفلت‌ها، بروشورها، پوسترهای آموزشی برای عموم مردم و تولیدات تخصصی آموزش مبارزه با کروناویروس، ویژه دانشجویان علوم پزشکی، در دورنمای فعالیت‌های این قرارگاه است، اضافه کرد: هماهنگی و اقدام مشترک با ارگان‌های شهری مانند شهرداری‌ها، صدا و سیما، ناحیه‌های مقاومت بسیج، اتوبوسرانی، تاکسیرانی و… برای افزایش گستره فعالیت تیم‌های عملیات میدانی در نظر گرفته شده است.

مسئول قرارگاه دانشجویی مبارزه با کرونای منطقه جنوب کشور ابراز کرد: یکی از اهداف اصلی این قرارگاه، هدف قرار دادن روستاها و بخش‌های حاشیه شهرستان‌ها و مناطق کم‌برخوردار شهر جهت آموزش اقدامات پیشگیرانه خواهد بود که بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1371717
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.