سه هزار و ۲۷۷ شعبه اخذ رای استان فارس از جمله ۷۲۸ شعبه اخذ رای حوزه انتخابیه شیراز و زرقان از صبح امروز میزبان مردمی با سلایق و تیپ‌های مختلف از پیر و جوان و زن و مرد بود.

وظیفه داشتم رای دهم
یکی از رای دهندگان که به شعبه اخذ رای مستقر در حرم مطهر احمد بن موسی شاهچراغ(ع) مراجعه کرده بود در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: هرچند به نظر می رسد فضای رقابتی شایسته ای  در انتخابات پیش‌رو به دلیل عدم تایید صلاحیت برخی داوطلبان تاثیرگذار و شاخص شکل نگرفت اما وظیفه خود دانستم برای ایران در انتخابات شرکت کنم و برای انتخابات مجلس شورای اسلامی رای به صندوق بیندازم.
وی اظهارکرد: اعتقاد دارم حضور و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، قدرت ایران را در فضای بین‌المللی افزایش می‌دهد و زمینه را برای گسترش ارتباطات منطقه‌ای تقویت می‌کند.
وی ادامه داد: اما به نظر می‌رسد نهاد ناظر بر انتخابات باید در انتخابات آینده در بحث بررسی صلاحیت‌ها، سنجیده‌تر عمل کند و اجازه ندهد فضای ناامیدی و بی‌اعتمادی در جامعه حاکم شود.

اولین مشارکت برای ساختن ایران
یکی دیگر از رای دهندگان که جوانی ۱۸ ساله بود و برای نخستین بار آمده بود تا رای خود را به صندوق بیاندازد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: به توصیه خانواده و نزدیکانم در انتخابات حضور پیدا کردم و خوشحال هستم که می‌توانم در آینده کشورم شریک باشم.
علیرضا گنجی اظهارکرد: به صورت لیستی در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی رای دادم و اعتقاد دارم این افراد در صورت رای آوری، می‌توانند عملکرد بهتری نسبت به سایر نامزدها داشته باشند.

صندوق رای تنها مسیر دموکراسی در ایران
محمدرضا حسینی‌تبار دیگر شهروند شیرازی پس از خروج از شعبه اخذ رای خیابان زند به خبرنگار ایرنا گفت: نسبت به وضعیت سیاسی و اقتصادی حاکم بر جامعه انتقاد زیادی دارم اما معتقد هستم راه دموکراسی از صندوق‌های رای عبور می‌کند لذا تحریم انتخابات معنایی ندارد و برای ایران در انتخابات شرکت کردم و به نامزدی که به سلایق فکری‌ام نزدیک بود، رای دادم.
وی افزود: امیدوارم که مجلس یازدهم در جایگاه واقعی خودش قرار بگیرد و در راس امور باشد و نمایندگان منتخب بتوانند مصالح کشور را با توجه به شرایط بین‌المللی و منطقه‌ای  تشخیص دهند و تصمیم‌گیری درست داشته باشند.

رای برای بهبود روند اقتصادی و سیاسی ایران
شهروند دیگری که در صف اخذ رای شعبه اخذی رای بلوار امیرکبیر ایستاده بود به خبرنگار ایرنا گفت: عملکرد مجلس دهم شورای اسلامی در دفاع از حقوق مردم بسیار ضعیف بود و به همین دلیل پای صندوق رای آمده‌ام تا اجازه ندهم افرادی که تعهدی به مردم ندارند وارد مجلس شوند.
مسعود شریفی اظهارکرد: یک نماینده مجلس باید روحیه شهید قاسم سلیمانی را داشته باشد و بتواند در بهبود روند اقتصادی، فرهنگی و سیاسی کشور گام بردارد.
وی ادامه داد: کسانی که فکر می‌کنند نباید رای در انتخابات رای داد، اشتباه می‌کنند چرا که غیب آنان در پای صندوق‌های رای فرصت را به افرادی می‌دهد که دلسوز مردم و نظام نیستند لذا همه باید برای ایران در انتخابات شرکت کنند و من نیز برای ایران پای صندوق رای آمده‌ام.

حضور در پای صندوق‌های رای و مشروعیت نظام
یکی دیگر از شهروندان به خبرنگار ایرنا گفت: براساس احساس تکلیف در انتخابات شرکت کرده‌ام و حضور من در اول برای انتخابات برای تقویت مشروعیت نظام و سپس برای دخالت در آینده ایران است.
فرشاد شیبانی افزود: من در حال حاضر ۳۸ سال سن دارم و از زمانی که به سن قانونی رای دادن رسیده‌ام پای صندوق رای در انتخابات مختلف حضور داشتم.
وی ادامه داد: انتخابات، مظهر احقاق حق و مظهر توانایی و اقتدار ملی برای یک کشور است و همه تکلیف دارند در انتخابات شرکت کنند تا سرنوشت کشورشان به دست خودشان تعیین شود و اجازه ندهند دیگران بخواهند برای مردم ایران تصمیم‌گیری کنند.

رای با تحقیق و بررسی 
شهروند دیگری پس از رای دادن در شعبه اخذ رای بلوار عدالت به خبرنگار ایرنا گفت: امروز پس از چند روز تحقیق و بررسی عملکرد و سوابق نامزدهای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و از روی احساس وظیفه در انتخابات شرکت کردم و رای خود را به صندوق انداختم.
پوریا محمدی افزود: اگر مردم با تحقیق و بررسی در انتخابات شرکت کنند، قطعا مجلس آینده مجلسی توانمند خواهد بود و می‌تواند بسیاری از مسایل و مشکلاتی که امروز تمام اقشار جامعه با آنان روبرو هستند را از طریق قانونگذاری و نظارت حل و فصل کند.
وی ادامه داد: مشارکت مردم در انتخابات به نفع کشور و آینده آن در مسیر توسعه و آبادانی است و همه باید از روی احساس وظیفه در انتخابات شرکت کنند.

صندوق رای و حل مشکلات پیش‌روی کشور
یکی دیگر از شهروندان شیرازی به خبرنگار ایرنا گفت: در نظام جمهوری اسلامی ایران مردم مستقیم و غیرمستقیم مسوولان خود را با رای خود انتخاب می‌کنند لذا همه مردم تکلیف دینی و ملی دارند تا در انتخابات شرکت کنند.
محمدحسین صداقت اظهارکرد: نمی‌توان در انتخابات شرکت نکرد و انتظار بهبودی مسایل و مشکلات پیش‌روی کشور را داشت، وقتی در انتخابات شرکت نمی‌کنیم، نمی‌توانیم بگوییم چرا مشکلات همچنان باقی است؟ وقتی در انتخابات شرکت نمی‌کنیم افراد غیرمتخصص پا به عرصه مهمترین ارکان کشور از جمله قوه مقننه می‌گذارند.
وی ادامه داد: من برای ایران و آینده ایران در انتخابات شرکت کرده‌ام و اعتقاد دارم اگر مردم با تحقیق و بررسی سوابق گذشته نامزدهای انتخاباتی نسبت به انتخاب آنان اقدام کنند قطعا مجلس یازدهم مجلس تاثیرگذار و قدرتمندی خواهد بود.
وی اضافه کرد: از سویی نیز این انتقاد وارد است که چرا شورای نگهبان با روند بررسی صلاحیت‌ها اجازه حضور تمامی سلایق در انتخابات را نداد اما باز هم این موضوع دلیل نمی‌شود که بخواهیم نسبت به آینده ایران بیخیال باشیم و در انتخابات شرکت نکنیم.
سه هزار و ۲۲۷ شعبه اخذ رای در ۳۶ شهرستان استان فارس برای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نخستین میاندوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در نظر گرفته شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.