رئیس سازمان دانش‌آموزی فارس، جمعه در حاشیه این رویداد با اشاره به استقبال گسترده فرهنگیان از این مسابقه‌ها گفت: فرهنگیان با حضور خود در این رقابت‌ها نشان دادند که به دنبال یادگیری ابزارهایی برای کمک به دانش‌آموزان و کم کردن آسیب‌های فضای مجازی هستند.

محسن کلاری ادامه داد: این بازی‌ها در تمرکز و در تفکر روش‌دار موثر هستند و بسیاری از معلمانی که تجربه حضور در این بازی‌ها را دارند از این فضا برای افزایش یادگیری دانش‎آموزان خود بهره‌ برده‌اند.
به گفته‌ وی، شرکت‌کنندگان در این مسابقه‌ها در هشت رشته از بازی‌های فکری، سرگرمی شامل، جنگا، بلاک‌آس، اتللو، مکعب روبیک، لیوان چینی، پنتاگو، کوریدور و دومینو باهم به رقابت می‌پردازند.
او افزود: حضور معلمان در این رقابت‌ها باعث می‌شود که یک فضای پُر نشاط و پویا را تجربه کنند و همچنین نشاط حاصله را به خانه و کلاس درس خود نیز انتقال دهند.
رئیس سازمان دانش‌آموزی فارس تاکید کرد: ما باید این فاصله‌ای را که بین معلمان و دانش‌آموزان به خاطر رشد سریع فناوری به وجود آمده به حداقل برسانیم و این بازی‌ها و برگزاری این نوع مسابقه‌ها می‌تواند گامی موثر در این زمینه باشد.
کلاری بیان داشت: ما از بین همین معلمان به داوطلبان آموزش‌های تکمیلی را می‌دهیم و از آنان به عنوان مربیان این بازی‌ها و داور مسابقه‌های دانش‌آموزی بازی‌های فکری، سرگرمی استفاده خواهیم کرد.
او گفت: ما به دنبال بهره‌مندی از خلاقیت‌های معلمان و داوران این مسابقه‌ها هستیم تا بتوانیم بازی‌های جدیدی را طراحی کنیم که متناسب با فضای آموزشی، فرهنگ اسلامی و بومی ما باشد و بتواند در پُرکردن اوقات فراغت دانش‌آموزان و بازنشسته‌ها موثر واقع شود.
کلاری همچنین در مورد تاثیر این بازی‌ها بر روی تمرکز حواس و جلوگیری از فراموشی و آلزایمر سخن گفت و افزود: استقبال فرهنگیان از این مسابقه‌ها ما را راغب کرده‌ تا این رقابت‌ها را با کیفیت هر چه بهتر تداوم بخشیم.
وی اضافه کرد: فرهنگیان شرکت کننده در این مسابقه‌ها تشویقی وزارتی دریافت خواهند کرد و گواهی دوره‌های آموزشی به آنان اعطا و همچنین به نفرات برتر هر رشته نیز جوایزی اهدا می‌شود.

کلاری در مورد برگزاری مرحله کشوری مسابقه‌های فرهنگیان اظهار داشت: اگر در سطح کشور هم استقبال از مرحله فرهنگیان صورت گیرد، مرحله کشوری این دوره از رقابت‌های ویژه فرهنگیان نیز در تابستان برگزار خواهد شد.

او با اشاره به اینکه  نهضت المپیاد بازی‌های فکری، سرگرمی رویش نیز در استان فارس موفقیت‌آمیز بوده است، گفت: استقبال دانش‌آموزان از این رقابت‌ها در سال ۹۸ به گونه‌ای بوده که بیش از ۵۰ هزار دانش‌آموز در مرحله مدرسه و منطقه شرکت کرده‌اند و بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز به مرحله استانی راه یافته‌اند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.