مظفر علیخانی، چهارشنبه در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس در شیراز افزود: چنانچه این نظام آموزشی همسو با نیازهای فعالان اقتصادی و کسب و کار هر یک از استانها نباشد، عملا کوششهای سازمان برای توانمندسازی نیروی انسانی نتیجهبخش نخواهد بود.
وی ادامه داد: آموزش، یکی از ارکان مهم در توانمندسازی و از نیازهای اصلی مخاطبان ما به عنوان پارلمان بخش خصوصی است و بر همین اساس، ارتقای کمی و کیفی آموزشها در اتاقهای استانها نیز حائز اهمیت است.
علیخانی اظهار داشت: در واقع توانمندسازی اتاقهای شهرستانها به معنای بهبود، ایجاد و فراهم کردن شرایطی است که منجر به کاهش مشکلات فعالان بخش خصوصی، ایجاد فضای امن و پایدار در حوزه کسب و کار، رونق تولید و رشد اقتصاد میشود.
او بیان کرد: امروزه توانمندسازی به عنوان یکی از ابزارهای مهم و موثر در ارتقای کیفی اثربخشی فعالیتهاست و ما در معاونت امور استانها تحقق این مهم در اتاقهای بازرگانی را با جدیت دنبال میکنیم.
علیخانی، فعالان اقتصادی را مخاطبان اصلی اتاقهای بازرگانی دانست و گفت: همچنین در بحث توانمندسازی اتاقهای استانها، اصلاح فرآیندهای ارایه خدمات، ارتقای کیفیت خدمات و نوآوری در ارایه خدمات جدید به ذی نفعان مورد تاکید است.
او افزود: اتاقهای بازرگانی در استانها نقش مهمی در اقتصاد و توسعه هر منطقه دارند و لذا ما به دنبال ایجاد فضا برای استفاده بیشتر از ظرفیتهای اتاق برای کاهش مشکلات و معضلات بخش اقتصاد و فعالان اقتصادی هستیم چرا که حاصل این اقدام، رشد اقتصاد و بهبود وضعیت معیشت در جامعه خواهد بود.
وی، با اشاره به بحث مسوولیت اجتماعی در اتاقهای بازرگانی گفت: بی توجهی به سرمایههای اجتماعی در سالهای اخیر و نزول آن موجب تحلیل رشد اقتصادی شده و لذا امروزه علاوه بر توانمندسازی، بحث مسوولیت اجتماعی بنگاهها نیز به عنوان یکی از بخش های مهم در اتاقها مورد توجه است و اتاقهای بازرگانی با در دستور کار قرار دادن رسالت مسوولیت اجتماعی، زمینهساز ارتقای روحیه همکاری، مشارکت، سرمایهگذاری و در نهایت بهبود فضای کسب و کار و اقتصاد کشور خواهند شد.
همافزایی اتاق بازرگانی فارس با بخش دولتی برای رفع مشکلات بخش خصوصی
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس نیز در این نشست بیان داشت: کوشش ما در این مجموعه، همافزایی با بخش دولتی برای رفع مشکلات استانی بخش خصوصی و احصاء مشکلات ملی و ارایه راهکار برای رفع آنها به تصمیمگیران و تصمیمسازان است.
جمال رازقی افزود: نهادینه کردن اقتصاد مبتنی بر علم و دانش و به کارگیری ابزارهای اتاق بازرگانی برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی، صادرکنندگان و تولیدکنندگان استان و تمرکز کمیسیونهای تخصصی اتاق بر موضوعهای مورد نیاز ذینفعان از برنامههای اتاق بازرگانی فارس است.
وی، با اشاره به جایگاه و نقش مشورتی اتاق بازرگانی فارس در این استان گفت: امروز اتاق بازرگانی فارس یکی از طرفهای تصمیمگیری در حوزه اقتصادی و توسعهای استان است که این جایگاه ناشی از حضور مناسب فعالان بخش خصوصی است.