معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز روز سه شنبه اعلام کرد: این طرح‌ها شامل تولید و مصرف الکترودهای قلبی یک بار مصرف، کاشتینه های استخوان و مفاصل و تیغه درماتوم است.

مهرداد شریفی افزود: سه طرح یادشده همگی به بهره برداری و دو طرح نخست آن به تولید انبوه نیز رسیده است.

مسوول اقتصاد سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با اشاره به وظیفه دانشگاه در حمایت از شرکت های دانش بنیان و حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم کارآفرین، در زمینه طرح هاتوضیح داد: این تولیدات مربوط به سه شرکت دانش بنیان غیردولتی خارج از دانشگاه است و با هدف حمایت از کالاهای ایرانی، بخشی از تولیدات آنها از سوی بیمارستان های این دانشگاه، خریداری شده است.

عرفان خوارزمی با اشاره به ثبت این طرح ها از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال ۹۸ در سامانه های اقتصاد مقاومتی کشوری  و تصویب و قید آن در سند پیشران توسعه استان فارس در حوزه سلامت از سوی استانداری فارس افزود: شرایط و خط تولید این شرکت ها از سوی مسوولانی از معاونت اقتصادی استانداری، سازمان برنامه و بودجه و سازمان صنعت معدن تجارت استان و کارشناسانی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به تازگی بازدید و بررسی شد.

الکترود های یک بار مصرف  قطعه‌ای است که در پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد و در تست ورزش، اتاق عمل و مونیتورینگ کردن بیمار از این قطعه استفاده می شود. این قطعات سیگنال‌های قلبی بیمار را برای پزشک قابل مشاهده می کند و بدون این قطعه، مشاهده سیگنال‌های قلب، امکان پذیر نیست.

کاشتینه یا  ایمپلنت های استخوان و مفاصل نیز  قطعه ای است که برای جایگزینی یا بهبود و حمایت بافت آسیب دیده در بدن بیمار کاشته می شوند و در جراحی های استخوان و مفاصل کاربرد زیادی دارند.

تیغه درماتوم نیز به عنوان ابزار جراحی مورد استفاده برای تولید برشی نازک از پوست ناحیه دهنده و  ایجاد گرافت پوستی مورد استفاده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.