سید وحید موسوی پیش از این اعلام کرده بود که با تحصیل او در کمیسیون موارد خاص استانی برای ادامه تحصیل موافقت نشده است با آنکه او معدل بالای ۱۲ کسب کرده بود و تنها ۱۷ واحد باقیمانده در دانشگاه داشته است.

این دانشجو معتقد است: در سال‌های قبل و ترم‌های پیشین به همه افراد دیگری که مانند من بوده‌اند یا شرایط به مراتب دشوارتری داشته‌اند، مجوز ادامه تحصیل داده شده است.

وی علت اصلی اخراج خود را پیگیری شفاف‌سازی درباره موضوع فوت استاد بخش زبان و ادبیات انگلیسی که در ۱۹ مردادماه سال جاری بر اثر ایست قبلی درگذشت، عنوان کرد و بیان داشت: با تلاش‌های دوستانم و گفت‌وگو با مسئولان دانشگاه، تقریباً همگان موافق بازگشت اینجانب به دانشگاه بوده‌اند؛ اما معاونت آموزشی دانشگاه به این موضوع رای نداد و در نهایت در ۱۷ مهرماه سال جاری رسما اعلام شد که نمی‌توانم ادامه تحصیل دهم و به بیان دیگر اخراج شده‌ام.

در پی این مصاحبه، دانشگاه شیراز در پاسخ به مسائل مطرح‌شده از سوی این دانشجو توضیحی را در اختیار خبرگزاری ایرنا قرار داد که در آن قید شده است: دانشجویانی که دارای سه نیمسال متوالی یا متناوب مشروط آموزشی باشند، مشمول حکم اخراج از دانشگاه می‌شوند. کمیسیون موارد خاص دانشگاه به تاریخ ۱۴ بهمن ۹۶ با صدور مجوز ادامه تحصیل ایشان برای نیمسال‌های اول و دوم ۹۷، به شرط نداشتن منع نظام وظیفه، موافقت کرد، در پی آن سازمان وظیفه عمومی ناجا (نامه شماره ۹۲۰۳۰۴۲۲۷ مورخ ۵/۶/۹۷) با تمدید معافیت تحصیلی نامبرده تا تاریخ آخر شهریور  ۹۸ موافقت کرده است.

در ادامه آمده است: نامبرده در نیمسال دوم سنوات ارفاقی موضوع این دستورالعمل، مجدداً برای چهارمین بار (نیمسال دوم ۹۷) مشروط آموزشی شده و پیشرفت تحصیلی نداشته است؛ بر این اساس نامبرده حائز شرایط مندرج در این بند نیست.

پس از آن، تقاضای دانشجو برای تجدید نظر توسط معاون آموزشی دانشگاه به کمیسیون موارد خاص استانی به منظور بررسی ارجاع شد و کمیسیون موارد خاص استانی به تاریخ هفدهم مهر ۹۸ با توجه به موارد مطروحه در بند  ۵ و سایر شرایط آموزشی نامبرده (۴ نیمسال مشروط آموزشی و نداشتن سنوات تحصیلی) حکم اخراج را تایید کرد.

همچنین، در پایان این جوابیه ذکر شده است که دانشگاه به نامبرده در موارد دیگری، از جمله حذف درس ریاضی مهندسی در نیمسال اول ۹۵ و حذف نیمسال اول ۹۳ و ... نیز ارفاق آموزشی کرده که در غیر اینصورت تعداد نیمسال‌های مشروطی نامبرده افزایش می‌یافت.

حسن کرمی، دانشجوی مهندسی برق دانشگاه شیراز که از شرکت‌کنندگان در این تجمع بود، به ایرنا گفت: تعدادی از دانشجویان دانشگاه شیراز که اعتقاد دارند دانشگاه سید وحید موسوی به دلیل مطالبات صنفی و به بهانه آموزشی اخراج کرده است، خواستار پاسخ مسئولان دانشگاه به این اقدام شدند.

او افزود: با وجود نامه‌نگاری‌های فراوان، پاسخی به این دانشجویان داده نشد و تصمیم به برگزاری تجمع اعتراضی گرفتند تا صدای خودر ا به گوش روسای دانشگاه برسانند.

این دانشجو تاکید کرد: این برنامه به‌صورت خودجوش برگزار شد و حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ دانشجو طی دو ساعت در آن شرکت کردند.

کرمی ادامه داد: برنامه با خوانش بیانیه‌ای آغاز شد که بخشی از آن به موضوع اخراج سید وحید موسوی اشاره داشت و بخشی دیگر بر امر گفت‌وگو و تعامل بین دانشجویان و مسئولان دانشگاه تاکید می‌کرد و ما در این بیانیه از دانشگاه گلایه کردیم که امکان گفت‌وگو را فراهم نمی‌کنند.

این دانشجو با بیان اینکه هیچ‌یک از مسئولان دانشگاه در این تجمع در بین دانشجویان حاضر نشد، افزود: به ما اعلام کردند رئیس و معاون آموزشی دانشگاه هر دو تهران هستند، پس از آن در ساختمان مدیریت دانشگاه تحصن کردیم.

کرمی عنوان کرد: پس از مدتی، به ما اعلام شد روز شنبه جلسه‌ای با حضور سید وحید موسوی و برخی دانشجویان به نمایندگی از تجمع کنندگان برگزار خواهد شد که مورد توافق عموم دانشجویان قرار گرفت و مقرر شد نتیجه نهایی توسط سید وحید موسوی به اطلاع عموم برسد و بدین ترتیب تجمع پایان یافت. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.