معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس، دوشنبه در حاشیه افتتاح این نمایشگاه به ایرنا اظهار داشت: اینگونه نمایشگاهها نقش عمدهای در تولید صنایع دستی و اشتغالزایی جوانان دارد و با توجه به توسعه اقامتگاههای بومگردی، برپایی چنین نمایشگاههایی به رونق گردشگری نیز کمک خواهد کرد.
حیدر علی زاهدیان افزود: تولیدات صنایع دستی، در زمره کالاهایی است که در هر شرایطی میتوان آن را به عنوان یک کالای ایرانی ارائه کرد و در این نمایشگاه نیز افزون بر خلاقیتهای هنرمندان به خوبی میتوان بُعد اقتصادی آن را نیز مشاهده کرد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان کازرون هم گفت: این نمایشگاه در قالب 20 غرفه از صنایع دستی، غذاهای سنتی و بومی شهرستان کازرون و عشایر این منطقه برپا شده است.
محمد جواد جوکار بیان کرد: در این نمایشگاه برخی از صنایع دستی شهرستان کازرون از جمله نمدمالی، دولچه دوزی، گیوه دوزی، گلیم بافی و معرق کاری ارائه شده است.
او اظهار داشت: این نمایشگاه زمینه ای است تا در آینده نمایشگاهی با گستردگی بهتر و بیشتر و همچنین به صورت دائمی برای آشنایی هر چه بیشتر مردم سایر نقاط کشورمان با صنایع دستی، آداب، رسوم و سنت شهرستان کازرون برگزار کنیم.
امام جمعه کازرون هم در آیین گشایش این نمایشگاه گفت: دیدگاه ما به صنایع دستی تنها یک رویکرد اقتصادی نیست بلکه یک نگاه انتقال مسائل فرهنگی و ادب غنی اسلامی است.
حجت الاسلام محمد صباحی اضافه کرد: در این نمایشگاه شاهد یک پیوستگی فرهنگی و آداب و رسوم ایرانی هستیم که علاوه بر بحث اقتصادی و تولید داخلی شاهد انتقال این فرهنگ و آداب و رسوم نیز هستیم.
نخستین نمایشگاه صنایع دستی و غذاهای سنتی شهرستان کازرون تا بیست و چهارم آبان ماه 98 از ساعت 16 تا 20 در موزه مردم شناسی کازرون دایر است.
شهرستان کازرون در فاصله 120 کیلومتری غرب شیراز قرار دارد.