۹ هکتار از این اراضی ملی در شهرستان خنج واقع شده که با حکم دادستان دادسرای عمومی و انقلاب این شهرستان از دست متصرفان آزاد و به بیت المال بازگشت.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خنج با اشاره به تلاش نیروهای منابع طبیعی و همکاری عوامل انتظامی و نظامی در اجرای این حکم گفت: این میزان رفع تصرفات حاصل تعیین تکلیف ۵ فقره پرونده در دستگاه قضایی این شهرستان است.
محسن کشکولی افزود: در اجرای احکام صادره در راستای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی شهرستان با استناد به احکام قطعی مراجع قضایی بنا و مستحدثات غیر قانونی قلع و قمع و رفع تصرف شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خنج ضمن قدردانی از حمایت دستگاه قضایی از حقوق بیت المال و اراضی ملی شهرستان خنج اظهار داشت: مجموعه نیروهای منابع طبیعی شهرستان بدون تعارف اجرای قاطع قانون و برخورد با متصرفان و متجاوزان اراضی ملی شهرستان را در دستور کار خود قرار داده است.
شهرستان خنج در فاصله ۲۶۵ کیلومتری جنوب شیراز واقع شده است.
![](https://img9.irna.ir/d/r1/2019/06/30/3/156438280.jpg?ts=1561957584745)
همچنین با اجرای احکام صادره از سوی دستگاه قضایی پنج هکتار از اراضی ملی شهرستان فیروز آباد رفع تصرف و تحت مالکیت دولت قرار گرفت.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فیروزآباد با اعلام این خبر گفت: با هماهنگی های صورت گرفته با عوامل قضایی و انتظامی شهرستان و تلاش نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی تخریب وتصرف صورت گرفته در بخشی از اراضی منطقه دهرود شهرستان فیروز آباد رفع تصرف و از دست متخلفان خارج شد.
عبد الحمید بهبودی با اشاره به غرس نهال درختان میوه بصورت غیر قانونی توسط متخلفان در این اراضی افزود: در این راستا به دستور مقامات قضایی شهرستان حکم قطعی دو فقره پرونده تخریب و تصرف اراضی ملی درمنطقه دهرود اجرا و درختان کاشته شده در این اراضی بطور کامل قلع و قمع شد.
بهبودی اظهار داشت: روند رسیدگی به پرونده های ساخت و ساز و غرس نهال غیر قانونی در بخش دیگری از اراضی ملی شهرستان تکمیل و طی روزهای آتی حکم قطعی تمامی این پرونده ها نیز اجرا خواهد شد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فیروزآباد ضمن هشدار جدی نسبت به هرگونه تخریب و تعرض به اراضی ملی از سوی متخلفان،گفت: هرگونه دست اندازی به این اراضی جرم بوده و مرتکبان علاوه بر پرداخت جریمه به حبس از شش ماه تا ۱۰ سال محکوم خواهند شد.
وی در پایان از مردم خواست در صورت مشاهده تخریب و تصرف در اراضی ملی مراتب را از طریق تلفن ۱۵۰۴ به یگان امداد جنگل و مرتع اطلاع دهند.
شهرستان فیروزآباد در فاصله ۱۱۲ کیلومتری جنوب استان فارس واقع شده است.