خیرالله خادمی در سفر هفته گذشته به استان فارس با حضور در شهرستان‌های فسا - جهرم - فیروز آباد- کوار  و همچنین بازدید از آزاد راه شیراز - اصفهان مبنای تصمیم گیری برای توسعه محورهای ارتباطی ، رفع نقاط حادثه خیز و تامین اعتبار برای توسعه راههای فارس بوده است.

بر اساس آمارهای موجود از ابتدای امسال تاکنون ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در کشور ساخته شده که به مرور با ایمن سازی و نصب علائم راهداری زیر بار ترافیک قرار می‌گیرند. بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از مبادی ارتباطی استان فارس نوید بخش آن است که راههای استان فارس که در برخی از شهرستان‌ها نیازمند توجه و توسعه بیشتر است نیز در زمره همین طرح های توسعه قرار گیرد.

معاون عمرانی استانداری فارس با تشریح اهداف سفر معاون وزیر به استان فارس راهکارهای تسریع روند توسعه پروژه‌های راه‌سازی استان فارس را بیان کرد و تامین منابع مالی به منظور تکمیل آزاد راه شیراز اصفهان در آینده نزدیک را از جمله اهداف این سفر ذکر کرد.

محمود رضایی کوچی با تاکید بر اینکه خیرالله خادمی معاون وزیر راه در بازدید از پروژه های راهسازی شهرستانهای فسا ، جهرم ،  فیروز آباد ،  کوار  و آزاد راه شیراز اصفهان  راهکارهای برون رفت از تنگناها و همچنین تسریع در روند اجرای این پروژه‌ها را مورد بررسی قرار داد اظهار امیدواری کرد که این سفر منشاء اثر برای توسعه راهها و مبادی ارتباطی استان فارس در مناطق یاد شده باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس همچنین به بازدید از چند نقطه حادثه خیز در شهرستان‌های شرق استان فارس اشاره کرد و افزود: مقرر شد با همکاری وزارت راه و شهرسازی و تامین اعتبار لازم برای رفع این نقاط و ایمن سازی آنها در اسرع وقت تکمیل شود.

رضایی بیان کرد: پروژه محور فسا به داراب که ادامه آزادراه شیراز _فسا است در بعضی قطعات فعال و در بعضی از قطعات دیگر نیمه فعال است که مقرر شد با همکاری و کمک وزارت راه و شهرسازی و تامین بخشی از اعتبارات بخش های نیمه فعال را سرعت بخشند.

وی ادامه داد: با تامین منابع اعتباری لازم در آینده نزدیک شاهد تکمیل بخش هایی از راه حد فاصل فسا و داراب خواهیم بود.تسریع در روند اجرا محور فسا به جهرم و زاهد شهر از دیگر موضوعاتی بود که به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس در این بازدید بر آن تاکید شد.

این مقام مسوول با اشاره به اینکه زیر سازی بخشی از محور دو بانده جهرم به قیر و کارزین  انجام شده و عملیات آسفالت به زودی اجرایی خواهد شد از تکمیل این پروژه در آینده نزدیک خبر داد.

رضایی با بیان اینکه محور فیروزآباد به شیراز دارای سه قطعه است، عنوان کرد: در قطعه سوم‌ تعدادی تونل وجود دارد که عملیات اولیه آنها انجام شده و با کمک وزارت راه و شهرسازی با تامین منابع مالی ادامه می‌یابد.

معاون استاندار فارس با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی قطعا دوم این محور از تکمیل آن در ماه‌های آتی خبر داد.

وی درباره قطعه اول پروژه در گردنه موک نیز گفت: در دو هفته آینده عملیات نصب علایم و نیوجرسی‌ها در این مسیر انجام شده و به زیر بار ترافیکی خواهد رفت.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس همچنین به بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از قطعه هفتم آزاد راه شیراز _اصفهان اشاره کرد و با بیان اینکه پروژه مذکور از پروژه های اساسی کشور و تکمیل کننده کریدور شمال به جنوب است، اظهار کرد: با تکمیل این پروژه شاهد کاهش ۲ ساعته زمان سفر از شیراز به اصفهان و همچنین صرفه جویی ۲۰۰ میلیارد تومانی در مصرف سوخت در سال خواهیم بود.

وی اثرات مثبت اقتصادی و تاثیر در هزینه های حمل و نقل را از دیگر ویژگی‌های این آزادراه برشمرد و با بیان اینکه قطعه ۷ آزاد راه شیراز - اصفهان از قطعات بزرگ پروژه است که عملیات اجرایی آن با کندی مواجه است، افزود: در این بازدید پیمانکار مکلف شد با افزودن بر تعداد ماشین آلات و تجهیزات به تسریع روند عملیات در این قطعه بپردازد.

رضایی تامین منابع اعتباری برای تکمیل پروژه آزاد راه شیراز- اصفهان را از مسائل مهم در این پروژه دانست و افزود: با توافقاتی که وزارت راه و شهرسازی و وزارت دفاع انجام داده اند این منابع به زودی تامین شده و امیدواریم در سال آینده شاهد تکمیل و بهره برداری این آزاد راه باشیم.

معاون استاندار فارس با اشاره به وسعت و پهناوری استان فارس، خاطرنشان کرد: شبکه‌های بزرگراهی متعدد و کارگاه های راه سازی در همه نقاط استان  وجود دارد و دولت نیز عزمی جدی در زمینه توسعه راه ها دارد.

رضایی درباره نقاط حادثه خیز راه‌های استان نیز گفت: این نقاط حادثه خیز شناسایی شده اند و در حال حاضر بعضی از این نقاط رفع شده بعضی در حال انجام عملیات است و تعدادی نیز در مرحله مطالعات قرار دارد که امیدواریم با رفع همه نقاط حادثه خیز ایمنی در راه‌های فارس تقویت شود.

در سفر اخیر معاون وزیر راه و شهرسازی به استان فارس و شهرستان جهرم و بازدید خیرالله خادمی از روند اجرای عملیات اتصال جهرم به شبکه ریلی کشور  همچنین عنوان شد که  برای پیوستن این شهرستان به شبکه ریلی باید نزدیک به ۱۰۰ کیلومتر مسیر ریلی ایجاد شود که ۳۰ کیلومتر آن در حال اجرا است و امید است طی ۴سال آینده این شهرستان به شبکه ریلی کشور متصل شود.

استان فارس مقام نخست تلفات در حوادث جاده‌ای را دارد ، مقامی که قابل افتخار نیست و تقریبا هر روز چراغ زندگی افرادی در این استان بر اثر سوانح جاده‌ای خاموش می شود ، وسایل نقلیه ، جاده و نیروی انسانی هر کدام سهمی در بروز حادثه دارند.

بر اساس گزارش رسمی پزشکی قانونی در سال گذشته (۱۳۹۷) استان فارس با ۱۳۵۷ نفر، کشته در سوانح رانندگی مقام نخست کشور را همچنان حفظ کرده است، مقامی که برای فارس هر سال تکرار می‌شود و قابل افتخار نیست، جایگاه نخست استان فارس در تصادفات رانندگی سال گذشته با فاصله ۳۸ کشته نسبت به جایگاه دوم تکرار شده است.

در سال‌های اخیر وضعیت راه‌های فارس نسبت به سال‌های گذشته توسعه یافته و اغلب راه‌های منتهی به مرکز استان به بزرگراه تبدیل شده اما به رغم این توسعه‌ها و حذف برخی نقاط حادثه ساز، هنوز محورهای پرترددی هستند که تصادفات منجر به مرگ زیادی در آنها روی می‌دهد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.