سرهنگ عیسی افسری چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: عشایر در صورت نیاز به سلاح می توانند با مراجعه به حوزه های مقاومت سپاه عشایر اعلام نیاز کنند.
فرمانده سپاه عشایر استان فارس گفت: حوزه علاقه‌مندی عشایر به دلیل داشتن روحیه سلحشوری و فرهنگ مقاومت، سلاح و مهمات است.
سرهنگ افسری افزود: با توجه به اینکه یکی از آسیب های کشور بحث قاچاق سلاح و مهمات است، سپاه عشایر استان کار نیازسنجی سلاح عشایری را انجام می دهد و سهمیه سلاح را دریافت و بین متقاضیان توزیع می کند.
وی ادامه داد: به کمک معاونت ایمنی سپاه فجر جواز حمل این سلاح به صورت پنج ساله در اختیار متقاضی قرار می گیرد که این اتفاق کمک می کند تا ریشه قاچاق سلاح خشکانده شود و عشایری که سلاح دریافت می کنند ضابطه مند در لیست و آمار قرار می گیرند.
فرمانده سپاه عشایر استان فارس گفت: برای تسهیل کار انتقال جواز سلاح های عشایر، شعبه هایی در شهرستان های اقلید، فیروزآباد و فسا ایجاد شده که کار انتقال جواز را انجام می دهند.
سرهنگ افسری اظهارکرد: در حال حاضر تنها یک مرکز توزیع مهمات عشایر در استان فارس وجود دارد که پیگیری شده این مرکز به چند مرکز افزایش یابد.
وی در بخش دیگری از این نشست خبری از برگزاری رزمایش عشایر استان فارس در مهرماه سال جاری خبر داد و بیان کرد: این رزمایش در منطقه سیاخ دارنگون برگزار خواهد شد.
فرمانده سپاه عشایر فارس در ادامه با بیان اینکه عشایر فارس مجموعه ای از ترک های قشقایی تا لر زبانان و مجموعه ایلات خمسه و ایلات مستقل را شامل می شود، گفت:  در طول هفته دفاع مقدس افزون بر ۲۰۰ برنامه در زیر مجموعه سپاه عشایر اجرا می شود که مهمترین این برنامه ها، برنامه های خدماتی ، یادواره شهدا و نشست با معتمدین عشایر است.
سرهنگ افسری افزود: سپاه عشایر فارس با لباس عشایری در رژه نیروهای مسلح در ۳۱ شهریورماه شرکت خواهد کرد.
وی همچنین با اشاره به برگزاری یادواره ۲ هزار شهید عشایر استان فارس اظهارکرد: این یادواره ۳۰ آبان ماه امسال با حضور معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران و آیت الله سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران و عضو مجلس خبرگان رهبری برگزار می شود که پیش بینی می شود حدود هفت هزار نفر از عشایر در این برنامه حضور یابند.
فرمانده سپاه عشایر استان فارس گفت: این یادواره مقدمه برگزاری کنگره ۱۰ هزار عشایر کشور است که یک پنجم این شهدا متعلق به استان فارس  هستند؛ این کنگره در سال آینده در تهران برگزار می شود.
سرهنگ افسری افزود: مقدمه یادواره شهدای عشایر فارس برگزاری یادواره کوچکتر در سطح ایلات و طوایف خواهد بود.
وی ادامه داد: ارائه ۲ هزار خدمت به عشایر که قشر فرهنگ دوست جامعه هستند از ابتدای سال جا ی در دستور کار قرار گرفته که این خدمات در حوزه های مختلف از جمله مرمت و زیباسازی فضاهای عشایری، مرمت آبشخورهای دام عشایر، ترمیم مساجد حوزه عشایری، ترمیم مسکن محرومان عشایری و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی است.
فرمانده سپاه عشایر فارس در ادامه با اشاره به فعالیت های جهادی این نهاد گفت: به ازای هر پایگاه مقاومت عشایری یک یا چند گروه جهادی فعالیت می کنند که فعالیت آنان شامل اقدامات فرهنگی، کمک رسانی و عمرانی است‌
سرهنگ افسری افزود: روز گذشته و امروز ۵۵ بسته نوشت افزار در یک حوزه مقاومت بین دانش آموزان بی بضاعت توزیع شده که تا مهرماه امسال ۵۰۰ بسته بین دانش آموزان کم برخوردار توزیع خواهد شد.
وی ادامه داد: از جمله اقدامات گروه های جهادی سپاه عشایر فارس می توان به مرمت مدارس، ترمیم مسجد، کمک به واکسیناسیون دام عشایر، کمک به جمع آوری محصولات کشاورزی، مرمت مسکن نیازمندان، کمک به عشایر برای پشم چینی دام ها، کمک به کشت محصولات کشاورزی و کمک به ساخت پل اشاره کرد.
وی اضافه کرد: در بلاهای طبیعی نیز سپاه عشایر و گروه های جهادی این مجموعه مشارکت داشته اند؛ خیرین عشایر در کمک به سیل زدگان ۶۰ میلیون تومان کمک در اختیار سپاه عشایر قرار دادند.
۹۲۵۴ / ۲۰۲۷

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.