رئیس کانون وکلای دادگستری استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد، از ارائه خدمات مشاوره‌ای رایگان به آسیب دیدگان اجتماعی توسط این کانون خبر داد و یادآور شد که مرکز تنظیم اسناد رسمی نیز از دیگر خدمات این کانون است.

به گزارش ایسنا منطقه فارس، هومان پارسا یکشنبه 20 مرداد در جمع خبرنگاران گفت: هر جامعه برای رسیدن به رشد یافتگی مطلوب در همه بخش ها نیازمند نهادهای مدنی مستقل نظیر کانون وکلا است.

پارسا با بیان اینکه کانون وکلا علاوه بر وظایف قانونی در قبال اعضای خود و فارغ التحصیلان حقوق، وظایف اجتماعی هم دارد، راه اندازی مراکز داوری را راهکاری برای دسترسی آسان و کم هزینه به وکیل در جامعه تلقی کرد.

وی ادامه داد: مراکز داوری کانون وکلا آمادگی داوری در کلیه دعاوی تخصصی و عمومی و اختلافات بین مردم با دریافت کمترین هزینه را دارد.

پارسا همچنین گفت: کانون وکلای فارس و کهگیلویه و بویراحمد برای اولین بار در کشور و در تاریخ نظام قضایی کشور مرکزی به نام مرکز تنظیم اسناد عادی تأسیس کرده است و این مرکز تحت نظارت کانون وکلا با استفاده از وکلای متخصص قراردادها، توافق‌نامه‌ها و اسنادی را که مردم در حوزه معاملات ملکی و سایر قراردادهای مالی و غیرمالی نیاز داشته باشند تحت نظارت کانون وکلا تنظیم می‌کند .

رئیس کانون وکلای استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بسیاری از ظرفیت‌های این کانون مجهول مانده است، گفت: کانون وکلا تفاهم‌نامه‌های متعددی با مراکزی که نیازمند پشتوانه حقوقی هستند تنظیم کرده است اعم از زندان‌ها، کمیته امداد، معاونت فرهنگی شهرداری، دانشگاه علوم پزشکی، آموزش و پرورش و غیره .

وی از راه اندازی یک خط تلفن با شماره ۰۹۰۱۱۱۱۷۰۷۵ توسط این کانون خبر داد و گفت: آسیب دیدگان اجتماعی می توانند ضمن تماس با این خط، از مشاوره های حقوقی رایگان بهره مند شوند.

پارسا گفت: متأسفانه این نهاد با تمام قابلیت‌ها و ظرفیت‌هایی که دارد به طریقی هر روز با یک چالش و بحران روبروست به عنوان مثال روزی از حذف آزمون ظرفیت تعداد وکلا خبر می‌دهند و می‌گویند کانون‌های وکلا انحصارگر است، انتظار دارند تمام فارغ التحصیلان رشته حقوق از هر مرکز و موسسه‌ای بدون توجه به کیفیت آموزش، جذب کانون شوند.

رئیس کانون وکلای استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: یکی دیگر از بحث‌هایی که متأسفانه باز هم به صورتی نادرست مطرح و تحریف می‌شود این است که قریب ۶ هزار نفر با عنوان فعالان اقتصادی نامه‌ای به قوه قضائیه نوشته‌اند که می‌خواهیم به جای وکیل دادگستری نماینده حقوقی داشته باشیم .

پارسا ادامه داد: ظاهر قضیه عوام پسندانه و جذاب است و می‌گویند اگر به جای وکیل نماینده حقوقی داشته باشیم، رکود اقتصادی برطرف می‌شود در صورتی که این قضیه خیلی ساده باورانه است و چه نظارتی بر نماینده حقوقی است و اگر این فرد تبانی کرد چه نظارت و ضمانتی برای آن وجود دارد .

رئیس کانون وکلای استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد، در ادامه از میزبانی شیراز برای برگزاری همایش سراسری کانون وکلای کشور خبر داد.

پارسا گفت: روزهای 21 تا 24 آبانماه امسال، همایش سراسری اعضای هیئت مدیره کانون‌های وکلای سراسر کشور به میزبانی شیراز برگزار خواهد شد.

او در ادامه خبرنگاران را سربازان رکن چهارم دموکراسی در نظام‌های مردم‌سالار دانست که نقش بسیار مهمی را در ایفای صحیح، صریح، سریع اخبار و رویدادها ایفا می‌کنند .

پارسا خاطرنشان کرد: خبرنگاری مثل حرفه وکالت و طبابت شغل محسوب نمی‌شود و پیش از آنکه محلی برای درآمد باشد، یک رسالت سنگین است، این رسالت در حوزه خبرنگاری، روشنگری، انتقال صحیح و دقیق درست اخبار و رویدادها خلاصه می‌شود .


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.