استاپ موشن یکی از تکنیکهای انیمیشنسازی است که در آن شیئی را فریم به فریم حرکت می دهند و تصویر آن را با دوربین ضبط میکنند.
از توالی این تصاویر به نظر میرسد که شیء به خودی خود در حال حرکت است. عروسکهایی با مفاصل متحرک یا عروسکهای ساخته شده با خمیر در این تکنیک کاربرد فراوانی دارند.
در بسیاری از موارد به جای عروسک از اشیای دیگری مانند انسان، وسایل خانه، گیاهان و... هم استفاده میشود.
مسیحزاده در گفتو گو با ایرنا عنوان کرد: روند تولید این اثر پویانمایی حدود یک سال زمان برده است و تیمی با بیش از ۲۰ نفر برای تولید آن با هم همکاری کردهاند.
این کارگردان عنوان کرد: ساخت این اثر در سه مرحله انجام گرفته است، در مرحله پیشتولید و پس از اتمام نگارش فیلمنامه، شخصیتها و فضاها به صورت دو بعدی طراحی و سپس طراحی فیلمنامه مصور طراحی و اجرا شده است.
او در ادامه به مراحل ساخت عروسکها و دکورها براساس طرحهای دو بعدی اشاره کرد و گفت: در مرحله تولید دکورها نورپردازی و شخصیتها بر اساس پلانهای فیلمنامه مصور روی دکور متحرکسازی شده و از هر حرکت آنها توسط دوربین دیجیتال عکسبرداری شده است.
مسیحزاده اضافه کرد: در مرحله پستولید تمامی پلانها پویانمایی شد و در آخر نیز تدوین و صداگذاری انجام گرفته است که با افزودهشدن موسیقی، کار به شکل نهایی رسیده است.
این فیلمساز شیرازی فیلمهای کوتاه "به هر حال" و "مدال" را پیش از این ساخته است و در چندین جشنواره داخلی و خارجی شرکت کرده است.
عوامل تولید اثر پویانمایی ماریا عبارت است از مسیح مسیحزاده، الهام جانکیپور، مژده امینی، الهه جانکیپور، ندا محجوب، مژده امینی، میلاد حیدرزاده، شبنم صبوری، حسین داوری، سامان قاسمی، الهام جانکیپور، آتسا مسیح زاده، شیدا درویش خوب، سیامک مسیح زاده.
۹۸۸۵ /۱۸۷۶