رئیس هیئت امنای مجمع خیرین تامین سلامت استان فارس تاکید کرد که همه مسئولان در نظام اسلامی در موضوع اقدامات و ثمرات مجمع خیرین مسئولند و باید به بقا و رشد مراکز خیریه درمانی کمک کنند.
به گزارش ایسنا منطقه فارس، آیتالله سید علیاصغر دستغیب پنجشنبه 3 مرداد در هفدهمین اجلاس سالانه مجمع خیرین سلامت فارس، خواستار توجه ویژه وزیر و وزارت بهداشت به مسائل مختلف مراکز درمانی خیریه نظیر تعرفههای آنها شد و تصریح کرد که نباید یک پروژه خیرساز معطل مانده و برای بقا و رشد خود با مشکل مواجه شود.
او با بیان اینکه چنین اجلاسهایی لوحی است محفوظ از اعمال، گفتار و ایدههای قلبی ما، به دعوت خداوند به راه خدا با حکمت و موعظه نیکو در قرآن اشاره و خاطرنشان کرد: پیامبر(ص) دعوت کننده به سوی خدا و به اذن خداست و این اذن واجد شرایطی است .
آیتالله دستغیب با بیان اینکه حکمت به معنای علم، دانش و آگاهی و موعظه حسنه یعنی براساس زمینه درونی افراد جذب به سوی خدا انجام شود، افزود: دعوت به سوی خدا به معنای دعوت به سوی هر خیری است که در عالم هستی وجود دارد
تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) ادامه داد: اگرچه نماز یک نهاد مقدس و عمود دین است اما خیر منحصر به این عمل عبادی نیست، بلکه خدمت به مردم از مهمترین امور خیر است .
آیتالله دستغیب دعوت دیگران به کمک هم نوعان را از مصادیق دعوت به سوی خدا ذکر و عنوان کرد: نمونه بارز این دعوت تاسیس مجامع خیرین در جامعه اسلامی است که یکی از آنها ١٧ سال قبل در شهر مقدس شیراز پایه گذاری شد و امروز شاهد ارائه خدمات و اقدامات ارزشمند آن هستیم .
وی تاکید کرد: اگر این نهاد یک نهاد مردمی است و خیرین بزرگوار ما با تمام وجودشان مایه میگذارند، اما مسئولین نظام هم نباید از این نکته غافل باشند که همه در قبال این نهاد مقدس و ثمرات آن مسئول هستند .
نماینده مردم فارس در خبرگان رهبری با بیان اینکه موظف هستیم در نگهداری اقدامات خیرین تلاش کنیم، گفت: به عنوان مثال اگر بیمارستانی ساخته و تجهیز میشود، باید برای ابقای آن هم تلاش شود .
آیتالله دستغیب ادامه داد: این مجمع در سراسر کشور تاسیس شده اما ابتکار این خدمت از شهر شیراز و فارس آغاز شد، همانگونه که در بسیاری از کارها پیشقدم بوده، که ابن مهم نشان از وجود مرمی با اراده قوی، نیات خالصانه و وحدت و انسجام در استان فارس دارد .
رئیس هیئت امنای مجمع خیرین تامین سلامت فارس همچنین با بیان اینکه کسانی که دعوت به خیر میکنند به اندازه کسی که دعوت را اجابت کرده، بهره میبرند، گفت: البته نباید فراموش کرد که شیوه دعوت باید بر اساس حکمت و موعظه حسنه باشد.
انتهای پیام