مدیرعامل شرکت بینالمللی نمایشگاههای فارس گفت: چهارمین نمایشگاه بینالمللی طلا، جواهر، نقره، ساعت و گوهرسنگ از 16 تا 19 مردادماه از ساعت 16 تا 22 در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی فارس در شیراز برپا میشود.
به گزارش ایلنا، سید محمود موسوی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برپایی چنین نمایشگاههایی نقطه عطفی در معرفی صنایع دستی ایران به جهانیان است، ادامه داد: در 7 سال گذشته نمایشگاه طلا در شیراز برپا شده و در سال جاری تلاش میشود با برگزاری نمایشگاه طلا و جواهر با کمک متولیان و تعامل با بخش خصوصی و صنعتگران، این صنعت به جایگاه واقعی خود بازگردد.
وی افزود: از شهروندانی که مایل به بازدید از این نمایشگاه هستند به دلیل برخی از مسائل امنیتی درخواست میشود کارت شناسایی و کارت ملی با خود را به همراه داشته باشند.
مدیرعامل شرکت بینالمللی نمایشگاههای فارس خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از صنعتگران، تولید کنندگان و نیز کالاها و صنایعدستی پیشبینی برپایی 68 نمایشگاه در دستور کار شرکت بینالمللی نمایشگاههای فارس قرار گرفته است.
موسوی خاطر نشان کرد: پیشبینی میشود ۱۰۰ واحد صنفی از سراسر کشور در این نمایشگاه شرکت کنند؛ همچنین برگزاری کارگاههای حاشیه این نمایشگاه زمینه را برای سمپوزیم گوهرسنگها با محوریت فیروزه و عقیق فراهم کنیم.
وضع قوانین اشتباه باعث نابودی طلا شده است
رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر شیراز هم در این نشست با بیان اینکه مورد بیمهری قرار گرفته است گفت: وضع قوانین اشتباه در سال های گذشته که بعضاً آزمایشی بوده باعث شد مردم با طلای ساخته قهر کنند.
سید محمدحسین مستغنی افزود: در تولید طلا نیازی به واردات ماده اولیه نداریم و میتوان از سرمایههای مردم برای فراوری و به گردش درآوردن چرخه تولید سود جست و تحریمها هم بر آن اثری ندارد.
وی تصریح کرد: استان فارس شاخصترین استان جنوب است و ظرفیتهای بسیاری برای صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس دارد، از سوی دیگر فرهنگ مردم نیز با طلا عجین شده است؛ اما متاسفانه مردم این استان به مصرفکننده دیگر استانها بدل شدهاند.
وی گفت: نگرانی از پرداخت مالیات برای شرکت در این نمایشگاه رفع شده است و اعضای صنف طلا و جواهر میتوانند بهآسودگی در این نمایشگاه شرکت کنند تا این صنعت رونق یابد.
مستغنی افزود: تولیدات داخلی ما امروز متوقف شده و ۸۰ تا ۹۰ درصد از صادرات کاسته شده است که امیدواریم با برگزاری نمایشگاههای متعدد طلا و جواهر و تعاملات بیشتر بتوانیم این مشکلات را رفع کنیم.
مدیرعامل شرکت رستاک پادویژن گفت: یکی از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه خارج کردن عرصه طلا و جواهر فارس از مصرفکنندگی صرف است تا گامهایی برای تولید برداشته شود.
محمود بندرچی افزود: استان فارس در حوزه گوهرسنگها ظرفیتهای مطلوبی دارد. طلا و جواهر آمیخته صنعت و هنر است و قدمتی ۷۰۰۰ ساله دارد و ایران پایگاه اصلی آن است و احیای این صنعت کمک شایانی به رونق کسب و کار خواهد کرد.
مجری نمایشگاه طلا و جواهر فارس با بیان اینکه صنعت طلا و جواهر فاقد آلایندگی و باعث اشتغال است، گفت: نمایشگاه جایگاهی مناسب برای معرفی توانمندیهای فردی و سازمانی واحدهای فعال است.
وی برگزاری چهار کارگاه آموزشی در حاشیه این نمایشگاه را یادآور شد و اعلام کرد: کارگاه قلمزنی، کارگاه میناکاری، کارگاه فراگیری و اصول و نحوه کار با تجهیزات گوهرشناسی و کارگاه روانشناسی فروش طلا و جواهر عناوین این جلسات است.