مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری شیراز در دیدار با هیات فرهنگی کشور آلمان گفت: شهرداری شیراز آمادگی اجرای برنامه های فرهنگی مشترک با آلمان را دارد.
به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری شیراز، دستغیب با بیان اینکه شورای پنجم دارای رویکردی فرهنگی است، افزود: افزایش مناسبات فرهنگی و اجرای برنامه های مشترک در این زمینه می تواند منجر به بهبود روابط بین ملت ها و آشنایی با فرهنگ، آداب و سنن یکدیگر شود.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز ضمن تاکید بر لزوم افزایش ارتباط فرهنگی با سایر کشورها گفت: برگزاری و اجرای برنامه های فرهنگی مشترک می تواند گامی موثر در تعامل و ارتباط با سایر کشورها باشد.
محمدرضا دهقانی مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری شیراز نیز در دیدار با هیات فرهنگی کشور آلمان دیدار با تاکید بر سابقه غنی تاریخی و فرهنگی شیراز افزود: اجرای برنامههای فرهنگی مشترک با سایر کشورها به ویژه کشوری تاریخی همچون آلمان باعث افزایش درک فرهنگی و گسترش همکاری های دوجانبه می شود.
دهقانی با اشاره به رویکرد فرهنگی شهرداری و شورای شهر اضافه کرد: در این راستا تلاش میکنیم تعامل بین شهرداری و سایر کشورها با استفاده از تمامی ظرفیت های موجود افزایش یابد.
وی برگزاری جشنواره های مشترک، هفتههای فرهنگی و تعریف رویدادهای بینالمللی را از جمله مصداق های اجرای برنامه های فرهنگی مشترک دانست و خاطرنشان کرد: در دیدار با هیات فرهنگی کشور آلمان راهکارهای مناسب جهت ارائه برنامه های فرهنگی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری شیراز افزایش تعاملات بینالمللی شهرداری شیراز و کشور آلمان را مقدمهای برای اقدامات فرهنگی شاخص به ویژه اجرای برنامههای مشترک دانست.
دهقانی همچنین ضمن تاکید بر ضرورت انجام اقدامات تاثیرگذار در حوزه دیپلماسی فرهنگی و دیپلماسی شهری به عنوان یکی از ابزارهای کارامد دیپلماسی عمومی ابراز امیدواری کرد که شهرداری شیراز با حمایت و همراهی سفارت آلمان بتواند پروژه های ارزشمندی را با شهرهای آلمان از جمله وایمار و درسدن برگزار کند.
یوستوس کمپر رئیس بخش فرهنگی سفارت آلمان نیز در این دیدار اعلام کرد: سفارت آلمان از اجرای برنامههای فرهنگی مشترک با شیراز استقبال می کند.
رئیس بخش فرهنگی سفارت آلمان با اشاره به رابطه معنوی حافظ و گوته اضافه کرد: امسال دویستمین سالگرد انتشار دیوان «غربی شرقی» گوته است و رابطه معنوی این دو شاعر بزرگ بر روابط دو کشور ایران و آلمان تاثیرگذار بوده و می تواند پایه اجرای برنامه های فرهنگی مشترک قرار بگیرد.