در این یادداشت به قلم سیدمحی الدین حسینی ارسنجانی آمده است: رهبر انقلاب اسلامی سال 98 را سال «رونق تولید» نام نهاده اند. نامگذاری چنین سالی در ادامه سال های قبل و مرتبط با آن نشان از اهمیت موضوع و حیاتی بودن امر تولید و اقتصاد دارد.به ویژه در شرایط فعلی که کشورمان مورد دشمنی های همه جانبه دول شرق و غرب عالم است و تهدید و تحریم های ناجوانمردانه را علیه کشور و مردم ایران شاهد و ناظریم، راهی جز تولید برای رونق اقتصاد بومی و خروج از مشکلات اقتصادی نداریم.
دولت باید با ایجاد شرایط مناسب از جمله اعطای وام های کم بهره و کاهش مالیاتِ تولید، زمینه کار و فعالیت اقتصادی برای صاحبان سرمایه را فراهم نماید. لازم است تا نظام بانکی و مالیاتی کشور به یک سامان لازم دست یابد تا به جای نگاه تجاری بر تسهیلات اعطایی، رویکرد حمایتی به بنگاه های اقتصادی داخل داشته باشد.
تخصیص منابع حاصل از هدفمندی یارانه نخستین گام در احیای تولید در کشور است که می تواند به کاهش هزینه‌های تولید منجر شود. از سوی دیگر قاچاق کالا مهم ترین تهدید برای رونق فعالیت‌های اقتصادی است که باید در این خصوص نیز شاهد مقابله جدی و بی امان بود.
بسیاری از کالا‌های وارداتی را می‌توان به قیمت مناسب در کشور تولید کرد، اما واردات بی رویه سد راه تولیدکنندگان شده است. برای رونق تولید نیاز به تلاش همه دستگا‌ه های اجرایی در راستای هماهنگی و استفاده از تمام امکانات و پتانسیل‌های داخلی در کشوریم تا در سایه این همکاری رونق اقتصادی در کشور را شاهد باشیم.
بخش خصوصی در این رابطه باید به کمک دولت بیاید و دولت هم زمینه های حضور و بالندگی بخش خصوصی را در فعالیت های اقتصادی فراهم آورد تا رونق تولید که عبارت است از درجه کارآمدی و بازده مؤثر از عوامل تولید یعنی عواملی همچون فن‌آوری پیشرفته، به‌کارگیری نیروی انسانی ماهر و کارآمدی سازمان، مدیریت و منابع مالی که در خدمت تولید است به معنی واقعی آن تحقق یابد.
مخاطب پیام نوروزی رهبری، هم ملت و هم عوامل اجرایی هستند. رونق تولید علاوه بر کمک به کشور برای عبور موفق از تحریم ها، مشکل اشتغال رارفع و مشکلات معیشتی مردم را کم می کند.
باید با مدیریت درست منابع مالی و اقتصادی و سرمایه های پولی و فکری و عموم داشته های خود حداقل های ممکن را برای تأمین نیازهای کشورمان فراهم کنیم تا دشمن را که همه تلاش خودش را به کار گرفته تا در بخش اقتصاد به ملت ما ضربه وارد کند ناتوان سازیم و برای مقابله با این جنگ اقتصادی با بهره گیری از فنون و دانش های روز بدخواهانمان را مأیوس کنیم.
کشور ما در بخش های معدن، کشاورزی و غیره ظرفیت های فراوانی دارد که باید با تغییر رویه در افکار و نگاه خود همانطور که رهبری سال هاست به بحث اقتصاد تأکید دارند به این بخش توجه ویژه شود. در بخش عوامل اجرایی باید قوانین دست و پاگیر برای تولید داخل رفع شود تا سرمایه گذار با خاطری آسوده اقدام به انجام کار تولیدی کند و بر پایه توان داخلی، اقتصاد کشور شکلی نو و رونقی تازه یابد.
منبع: روزنامه تماشا
2027
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.