محمدرضا هاجری شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در مجموع، 25 هزار خانوار با حدود 70 هزار نفر در شهرک سعدی زندگی می کنند که از این تعداد منازل 500 تا 600 خانوار دچار مشکل آبگرفتگی و سیلاب شده اند.
وی اظهار داشت: به دنبال سیلاب ششم فروردین ماه جاری، این منازل بین 10 تا 100 درصد دچار آبگرفتگی و خسارت شدند.
مسئول شورای هماهنگی مساجد شهرک سعدی گفت: از ساعات اولیه وقوع سیلاب، نیروهای ستاد مدیریت بحران، شهرداری، سپاه و بسیج، جمعیت هلال احمر و دیگر نهادهای متولی برای امدادرسانی به مردم در منطقه حضور یافتند.
وی ادامه داد: در نخستین گام که با مشارکت جوانان محله سعدی صورت گرفت، موانع فراروی سیلاب برداشته شد تا سیلاب جریان پیدا کند.
هاجری گفت: خسارت وارد شده در برخی منازل به حدی بود که قابل اسکان نبودند و از این رو، این گروه از همشهریان در مساجد و حسینیه ها اسکان داده شدند و حتی مهمانان نوروزی حاضر در این محله نیز از امکانات اسکان در فرهنگسرای منطقه برخوردار شدند.
وی که عضویت در شورای اسلامی شهر شیراز را در کارنامه دارد، اظهار داشت: شهرداری شیراز حداکثر امکانات خود را برای کمک کردن به مردم شهرک سعدی به کار گرفت.
هاجری با اشاره به برخی مباحث مطرح شده در شبکه های اجتماعی تاکید کرد: امروز نباید برخی افراد در موضوع سیل به دنبال گروکشی سیاسی و انتقام گیری باشند، امروز مردم مشکل دارند و باید همدل و همراه با یکدیگر مشکلات مردم را برطرف کنیم.
وی گفت: هم اینک و به دنبال همدلی و همراهی خوبی بین دستگاه های و نهادهای مسئول در امداد رسانی به مردم شهرک سعدی وجود دارد، وضعیت خوبی را در گره گشایی از مشکلات مردم شاهد هستیم.
مسئول شورای فرهنگی ورزشی شهرک سعدی اظهار داشت: برخی نیازهای مردم این منطقه، اورژانسی و فوریتی است که در این زمینه فعالیت ها به خوبی در حال انجام است.
وی ادامه داد: انتظار است مسئولان ضمن پیگیری برای حل مشکلات مردم از جمله جبران خسارات ناشی از آبگرفتگی منازل و خرابی وسایل برقی مانند یخچال و تلویزیون، پیش بینی های لازم برای پیشگیری از آسیب های ناشی از سیلاب های آتی را داشته باشند.
هاجری گفت: هم اینک در شهرک سعدی، کارشناسان بنیاد مسکن در حال ثبت نام افراد خسارت دیده در سیل ششم فروردین هستند تا متناسب با خسارت های وارده، از تسهیلات و کمک های دولت برخوردار شوند.
وی افزود: به عنوان نمایندگی از مردم سعدی از همه مردم شیراز و دستگاه های مسئول از جمله استانداری فارس، ستاد مدیریت بحران، شهرداری، سپاه و بسیج، جمعیت هلال احمر و ... که برای بازگشت وضعیت عادی به این منطقه در حال تلاش هستند، تشکر می کنم.
این عضو پیشین شورای اسلامی شهر شیراز همچنین گفت: بخش عمده ای از آبهایی که تبدیل به سیلاب محله سعدی شد، از پارک ملی بمو روانه این شهرک شد و از این رو، اتخاذ تدابیری در این پارک ملی در زمینه تعبیه حوضچه ها و آبخیزداری برای پیشگیری از روانه شدن سیل به شهرک سعدی ضروری است.
وی با اشاره به حرکت سیلاب در محله سعدی از چهار محور بلوارهای وفایی، بوستان، نارنجستان و نیستان، گفت: با توجه به محصور بودن منطقه سعدی در میان کوه، اگر تونل سعدی نبود، یک فاجعه انسانی در شهرک سعدی اتفاق می افتاد.
هاجری اظهار داشت: خارج شدن آب از بلوار وفایی و تونل سعدی مانع از وقوع فاجعه انسانی بدتر از شرایط دروازه قرآن شد.
مسئول شورای فرهنگی ورزشی شهرک سعدی در ادامه با قدردانی از کمک های مردمی به ساکنان سیل زده این محله گفت: مردم به اندازه ای کمک کرده اند که نه تنها کمبودی از نظر غذا و آذوقه نیست بلکه بیشتر از نیاز مردم نیز وجود دارد.
وی ادامه داد: برای حفظ شأن مردم سیل زده و با توجه به این که خانوارهای آسیب دیده از سیل شناسایی شده اند، انتظار می رود کمک ها از طریق سازماندهی شده به دست خانوارهای مستحق این کمک ها برسد و نیک اندیشان به طور مستقیم از توزیع کمک ها خودداری کنند.
هاجری با اشاره به مشارکت 27 مسجد و پایگاه های مقاومت بسیج در مساجد محله سعدی برای کمک رسانی به مردم این منطقه گفت: مردم این شهرک 156 شهید در راه انقلاب اسلامی داده اند که 14 تن از شهدا مربوط به مبارزات قبل انقلاب است و از این رو، باید شان و جایگاه مردم این منطقه به شکل ویژه ای در جریان توزیع اقلام امدادی و کمک ها حفظ شود.
بارش شدید باران در روزهای پنجم و ششم فروردین منجر به وقوع سیل در مناطقی از شهر شیراز شد. پنجم فروردین ماه، سیل دروازه قرآن 19 کشته ، 107 مصدوم و خسارات مادی بسیاری به خودروهای در حال عبور برجای گذاشت. ششم فروردین ماه نیز مناطق پایین دست رودخانه خشک شیراز و مجاور این رودخانه با مشکل آبگرفتگی منازل و معابر روبرو شدند. در این میان، وضعیت منطقه سعدی وخیم تر از سایر نقاط بود.
7368/ 2027
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.