به گزارش خبرنگار ایرنا، عنایت الله رحیمی چهارشنبه در سومین نشست راهبری و توسعه مدیریت استان فارس افزود: برای ارائه خدمات در میز خدمت حضوری باید کارشناسان خبره به کار گرفته شوند و به طور کامل به فرایندها مسلط باشند تا ارباب رجوع با مشکل مواجه نشوند.
وی اظهار داشت: در استانداری فارس تکلیف کردم از خبره ترین و با انگیزه ترین افراد در میز خدمت بکارگیری شوند و از بیشترین شیوه‌های تشویقی مالی و معنوی نیز برای این افراد استفاده شود و در این شیوه کارکنان بیشترین انگیزه را پیدا و در نهایت ارباب رجوع با رضایت کامل از نحوه خدمات از استانداری خارج می شوند.
استاندار فارس بر این نکته که ضروری است دستگاه ها و ادارات از کارشناسان با انگیزه و مسولیت پذیر در میز خدمت استفاده کنند تا میزان رضایتمندی در ارباب رجوع افزایش یابد تاکید و عنوان کرد: شفاف سازی که از الزامات جامعه ما است چون متاسفانه بعضا مشاهدات و شنیده ها در خصوص فساد اداری به تمام دستگاه ها تعمیم داده می شود و به همین جهت باید برای توسعه سرمایه اجتماعی شفاف‌سازی و نظارت عمومی بر فعالیت‌ها افزایش یابد.
رحیمی درباره ماموریت های نشست راهبری و توسعه مدیریت استان فارس نیز گفت: این شورا با هدف تحقق اصلاح نظام اداری شکل گرفته و تلاش مدیران و کارکنان ادارات و دستگاه ها می تواند به رضایتمندی اهالی خطه فارس از نظام اداری کمک شایانی کند.
وی ادامه داد: اجرای طرح میز خدمت الکترونیک می تواند به افزایش کیفیت کار، کاهش مدت زمان انجام کارو هزینه ها، شفاف سازی و افزایش سلامت اداری را در پی دارد.
استاندار فارس با بیان اینکه کمیته های مختلفی مانند صیانت از حقوق مردم در قالب اجرای طرح میز خدمت الکترونیک شکل گرفته است، تاکید کرد: مدیران باید این کمیته ها را جدی و موارد را به طورجدی پیگیری و عملیاتی کنند.
رحیمی ادامه داد: میز خدمت شاید به سمت فیزیکی شدن سوق پیدا کرده باشد اما باید خدماتی که زیرساخت آن وجود دارد به صورت مجازی به ارباب رجوع ارائه شود و در کنار آن نیز خدماتی که هنوز بستر الکترونیکی آن وجود ندارد به صورت فیزیکی و حضوری به مردم داده شود.
وی با اشاره به اینکه باید مدیران و ادارات خود را در معرض ارزیابی ارباب رجوع قرار دهند گفت: هرچند که بیشتر نیروهای ادارات و ارگانها افراد سالمی هستند و جای شکی در این مساله نیست اما ممکن است قصوری هم در دستگاه ها وجود داشته باشد و از این جهت ضروری است که مدیران در کاهش این نواقص حداکثر توان خود را بکار گیرند.
رحیمی از طرح ارزیابی عملکرد مدیران فارس نسبت به راه اندازی میز خدمت الکترونیکی و حضوری خبر داد و افزود: مدیران باید بدانند که عملکرد آنها در این خصوص مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و ضروری است که بر همین اساس حرکت خود و دستگاه زیرمجموعه را تنظیم کنند.
وی بر لزوم تغییر در شاخص‌های ارزیابی با تحقیقات علمی به سمتی که قابل اندازه گیری باشد تاکید کرد و گفت: شاخص های ارزیابی ادارات می تواند در سال 98 تغییر و مواردی من جمله میزان جذب مشارکت بخش خصوصی ،تامین اعتبار از منابع غیر از بودجه سال 98 و گرفتن اعتبارات ملی ،بکارگیری نیروی جوان و کاهش سن مدیریت ارشد میانی و پایه، بکارگیری بانوان در مناصب مدیریتی به نسبت تعداد کارمندان زن در ادارات، کاهش مدت زمان انجام خدمات ارائه شده و فرایند پاسخگویی به مردم ، میزان امکان نظارت عمومی بر فعالیت ها مانند مزایده و مناقصه، اطلاع رسانی از فعالیت ها و پاسخگویی به انتقادات به شاخص ها اضافه شود.
استاندار فارس ادامه داد: کارکرد و حضور مدیران در جلسات رسمی نظیر شورای اقتصاد مقاومتی،کاهش استفاده از انرژی در ساختمان ادارات، چگونگی اثرگذاری راهکارها در مقابله با تحریم ها و کاهش فشار بر مردم نیز می تواند از جمله شاخص های ارزیابی مدیران دستگاه های اجرایی و ادارات فارس در سال 98 باشد.
وی همچنین گفت: بازدید سرزده مدیران از بخش های زیرمجموعه نیز می تواند یکی از موارد ارزیابی کارکنان باشد.
9873/ 2027
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.