به گزارش روز سه شنبه ایرنا، استان فارسی های مقیم مرکز در این نشست، مهمان جوان ترین وزیر کابینه دولت یازدهم بودند.
دورهمی صمیمی که حال و هوایش با دیگر نشست های مجمع استان فارسی های مقیم مرکز تفاوت هایی داشت و این تفاوت فقط در حضور بیشتر جوان ترهای استان فارسی حاضر در جلسه مصداق نداشت بلکه نشست شلوغ تر و منسجم تر از دفعه های قبل در محل باشگاه پیام واقع در محوطه وزارت ارتباطات و فناوری ارتباطات برگزار شد.
این بار دورهمی، یک مجری جوان و حرفه ای هم داشت؛ بانویی که هم در وصف ویژگی های منحصربه فرد استان فارس بسیار شعر خواند و هم در توصیف خصلت های وزیر جوان استان فارسی دولت؛ محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات.
نخبگان حوزه های مختلف دانشگاهی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، دانشجویان و فعالان بخش های مختلف استان فارسی فعال در پایتخت از جمله شرکت کنندگان در این نشست بودند.
بهیار سلیمانی دبیر مجمع استان فارسی های مقیم مرکز ضمن تشکر از آذری جهرمی برای میزبانی این نشست اظهارامیدواری کرد که تشکیل این گردهم آیی ها به تعامل بیشتر نخبگان فارس و نیز توسعه بیشتر استان بیانجامد.
وی به ویژگی های منحصربه فرد جای جای استان فارس بویژه در بخش های گردشگری اشاره و بیان کرد: در صورتی که برنامه مدونی برای توسعه در بخش های مختلف داشته باشیم و از ظرفیت های نخبگان همین استان مستقر در هر نقطه ایران و خارج از کشور بهره بگیریم، به یقین روند توسعه تک تک شهرستان های استان در شاخص های گوناگون سرعت بیشتری خواهد گرفت.
سخنران پایانی این دورهمی نیز کسی نبود جز میزبان؛ وزیر جوان کابینه به رسم مهمان نوازی، ابتدا خیرمقدم گفت و اظهارخوشحالی کرد که فرصت بودن در جمع هم استانی هایش فراهم شده است.
آذری جهرمی سپس بی پرده و صریح سخنانش را پی گرفت؛ با آیه «إِنَّ اللهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّی یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ» شروع کرد و گفت: این سنت الهی است، هیچ تغییری در هیچ قومی اتفاق نخواهد افتاد مگر آنکه خودشان بخواهند.
وی سپس با بیان اینکه ما مشکلاتی در استان داریم که باید خودمان آنها را حل کنیم اظهارداشت: بزرگترین چالش استان خشکسالی و کمبود منابع آبی است و در این شرایط 25 هزار هکتار از زمین های کشاورزی در استان فارس زیر کشت برنج رفته است.
این وزیر جهرمی ادامه داد: در جهرم که آب از عمق 500 متری زمین ( توسط چاه های عمیق) استحصال می شود 183 هکتار برنج کاشته شده؛ این بزرگترین ظلمی است که به خودمان و سرزمینمان می کنیم.
به گفته وی 570 میلیون مترمکعب آب استان فارس فقط برای کاشت برنج هدر می رود؛ البته مردم ( کشاورزان) می خواهند زندگی کنند و نیاز به برنامه ریزی دقیق و اصولی وجود دارد.
وی اظهارداشت: چهار دریاچه (یا تالاب) خشک شده در استان داریم؛ در استان وحدت رویه و اتحادی که هدف آن آبادی سرزمینمان باشد نیاز است.
آذری جهرمی بیان کرد: همه ما میراث داران گذشتگانی هستیم که فارس را سرافراز کردند؛ ما نیز باید میراثی سربلند به آیندگانمان تحویل دهیم.
وی همچنین از برخی افراد که تنها به دنبال پرداختن به امور شهرستان یا منطقه خاص خودشان هستند انتقاد کرد و گفت: این نوع رویکرد، تنها فرصت هایمان را می سوزاند؛ همه باید به دنبال توسعه استان باشیم.
آذری جهرمی در ادامه به بعضی استان های دیگر و نحوه تعامل نخبگان آنها برای پیگیری مطالبات و توسعه استانشان اشاره کرد و مثال زد: در برخی استان ها دو گروه سیاسی قوی و با نفوذ نیز فعالیت دارند اما در توسعه استان و زمانی که بحث توسعه استان مطرح می شود، همه، یک نظر دارند.
وی تصریح کرد: با خودمان صریح تر، دوست تر و مهربان تر باشیم و مجدانه تر موضوعات توسعه استان را با همدیگر دنبال کنیم.
آذری جهرمی همچنین گفت: همه برنامه هایی که برای توسعه استان مورد پیگیری قرار می گیرد باید به مطالبه قابل پیگیری تبدیل شود.
9873/ 2027
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.