به گزارش ایرنا محمد باقر الفت، چهارشنبه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره پویانمایی آموزش، آگاهی و پیشگیری در شیراز، افزود: مقابله با عرضه کالای فرهنگی نامناسب و نیز اقدامات سلبی در حوزه مجازی و حقیقی در دهه گذشته مورد توجه همه دستگاه ها بوده است اما به این نتیجه رسیده ایم که باید در تولید محتوا نیز فعالیت کنیم و جای خود را در حوزه محصولات فرهنگی باز کنیم.
این مقام قضایی، از پویانمایی به مثابه ابزاری تبلیغی برای کودکان و نوجوانان در همه کشور‌ها یاد کرد و بیان داشت: برای آنکه بتوان پیام‌های فرهنگی و آموزشی موثر و گوشنوازی به قلب و جان کودکان منتقل کنیم باید از روش متناسب با حال آنان بهره گرفت.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در مورد بهره‌گیری از زبان هنر برای انتقال پیام های پیشگیرانه، اظهار داشت: هنرنمایی در عرصه پویانمایی (انیمیشن) دشوار است و مشکلات خاص خود را دارد و کشور ما نیز در ابتدای راه طولانی تولید انیمیشین است.
وی افزود: محصولات داخلی پویانمای در ایران در مقایسه با دیگر کشور‌ها از حیث کیفیت فاصله‌ای شایان توجه دارد اما ورود به این عرصه نشان‌دهنده صلابت، اعتماد، ایمان و خودباوری هنرمندان کشورمان است و در این زمینه شاهد پیشرفت روزافزون هستیم.
الفت، با بیان اینکه میزان جذب مخاطب و پیگیری کودکان در پویانمایی این هنر را در امر آموزش شایان توجه می‌کند، گفت: متولیان این هنر در داخل کشور می توانند با ارتقای کیفی محصولاتشان، تعداد مخاطبان خود را افزایش دهند اما آنچه بسیار اهمیت دارد این است که تولید محتوا در این حوزه بسیار دشوار است.
7375 /6118
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.