به گزارش ایرنا ، دکتر محمد ایازی شنبه در این پیام ، مشارکت مردم و نیکوکاران در اداره و راهبری بیمارستان ‌ها و مراکز درمانی دولتی سراسر کشور در قالب موسسات خیریه و پشتیبان این مراکز را از جمله طرح ‌ها و برنامه ‌هایی دانست که توسط معاونت اجتماعی و اداره کل خیرین و موسسات خیریه وزارت بهداشت دنبال می‌ شود.
در ادامه این پیام آمده است : از مهم ‌ترین هدف‌ های راه ‌اندازی و ایجاد این موسسات در کنار بیمارستان‌های دولتی کشور، مشارکت همگانی در اداره بیمارستان‌ ها و کاهش کمبودها و کاستی ‌ها و گشودن گره کارها به دست مردم و بهره ‌گیری از توان نیکوکاران و داوطلبان است؛ در واقع پاسخ به نیاز بیماران و نیازمندان در کنار توسعه زیرساخت‌های فیزیکی لازم در کمترین زمان ممکن از طریق مسوولیت ‌پذیری و مشارکت اجتماعی مردم و بنگاه‌های مالی و اقتصادی محلی، با سرعت و دور از تشریفات رایج اداری است.
ایازی خطاب به برگزارکنندگان این گردهمایی افزود: اکنون که شما نیک ‌اندیشان در نخستین نشست راه‌اندازی موسسات خیریه بیمارستانی استان فارس گرد هم آمده‌اید، اینجانب نیز دستان شما را به گرمی می ‌فشارم و برایتان در راه راستی و نیکوکاری و گشودن گره از کار خلق از درگاه پروردگار توانا، آرزوی پیروزی و بهروزی دارم.

** صندوق های خیریه راهی جهت کمک به نیازمندان در حوزه سلامت
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این همایش با اشاره به اقدامات ویژه نیک اندیشان در مسیر کمک به همنوعان، راه اندازی صندوق های خیریه در بیمارستان ها و مراکز مختلف شهر را راهی جهت استمرار کمک های مردمی عنوان کرد.
دکتر علی بهادر با بیان اینکه جمع آوری کمک های کوچک نیز به اقدامی بزرگی می انجامد، بر توسعه راهکارهای جلب مشارکت مردمی تاکید کرد و افزود: باید با راه اندازی و تشکیل موسسه های خیریه در بیمارستان ها، شرح وظایف مددکاران نیز در این مراکز درمانی اصلاح شود و تغییر کند.
وی گفت:همچنین باید با برنامه ریزی مناسب، زمینه را برای شناسایی افرادی که مایل به کمک به مردم هستند، فراهم کنیم و شرایطی به وجود آوریم تا اطمینان و اعتماد مردم نیکوکار جلب شود.
بهادر گفت: بسیاری از دانشگاه های بزرگ دنیا، ابتدا به همت نیکوکاران راه اندازی شده و از سوی خود مردم اداره می شود؛ برای رفع بسیاری از مسایل کشور به کمک مردم باید فکر ویژه ای صورت گیرد، چرا که بدون دخالت مردم، نیازهای کشور حل نمی شود.

**همگان در برابر رنج بیماران مسئولیت دارند
مشاور وزیر بهداشت در امور دانشگاه های علوم پزشکی نیز در این آیین، نیک اندیشان را افتخار دانشگاه و استان فارس خواند و ادامه داد: همه افرادی که در آسایش و رفاه و امنیت کامل زندگی می کنند، باید برای بیمارانی که در رنج و درد هستند، اقدام کنند.
دکتر محمد هادی ایمانیه اضافه کرد: تشکیل این موسسه خیریه در بیمارستان ها، می تواند بر درمان و هزینه ها و خرید تجهیزات برای سلامت مردم، کمک شایانی انجام دهد.

** آمادگی استانداری فارس برای توسعه سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت
مدیرکل امور اجتماعی استانداری فارس نیز در این گردهمایی با اشاره به دغدغه های برخی بیماران برای تامین هزینه های درمان و به ویژه کودکان بی بضاعت که در بستر بیماری هستند، گفت: مشارکت جمعی نیکوکاران در بخش های مختلف بهداشت و درمان بسیار ارزشمند است و انتظار می رود با همکاری مسئولان زمینه ای برای ارتقای سطح سلامت جامعه، فراهم شود.
بتول معلم با تاکید بر اینکه بیکاری، خشکسالی و بارش کم باران، آسیب هایی همچون حاشیه نشینی و فقر را به دنبال داشته است بیان کرد: با وجود مراکز بسیاری که در حوزه بهداشت و درمان تاسیس شده است، برای فرهنگ سازی در زمینه نیکوکاری، به مراکز بیشتری نیاز داریم؛ چرا که فقر سلامت می تواند به زمینه های مختلف جامعه مانند امنیتی، اقتصادی و اجتماعی آسیب بزند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری فارس با تاکید بر ارتقای سلامت مردم و مشارکت بیشتر نیکوکاران در این زمینه، نسبت به همکاری استانداری فارس برای راه اندازی، به ثبت رساندن و تاسیس سازمان های مردم نهاد سلامت، اعلام آمادگی کرد.
6113 / 1876
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.