به گزارش ایرنا، مدیر کل صدا و سیمای مرکز فارس، دوشنبه در آیین آغاز به کار این مستند بیان داشت: دستور ساخت این مستند پس از دیدار رئیس سازمان صدا و سیما با خانواده شهید اسکندری صادر شد.
محمدتقی سهرابی افزود: برای ساخت مستند شهید اسکندری، مطالعات پژوهشی بسیاری همراه با مصاحبه‌های متعدد با خانواده و همرزمان وی صورت گرفته است و هم اینک ساخت این مستند در مرحله پیش تولید قرار دارد.
وی ادامه داد: این مستند با استفاده از تجهیزات به روز تهیه و تولید می‌شود و با برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های صورت گرفته از شبکه‌های ملی و بین‌المللی پخش خواهد شد.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس با بیان اینکه شهید اسکندری با مجاهدت و گمنامی، مبارزه دائمی و غلبه علیه ظلم را مورد توجه قرار داد، گفت: وی تا آخر در خط ولایت ماند تا آنکه در راه دفاع از حرم به فیض شهادت نائل آمد.
سهرابی بیان کرد: مقام این شهید، وظیفه‌ای مهم بر عهده تیم برنامه‌ساز گذاشته است.
وی افزود: در زمان شهادت سردار اسکندری، شرایط خاصی بر رسانه ها حاکم بود و مجال پرداختن به این شهید بزرگوار آن گونه که باید فراهم نبود، تهیه این مستند جبران این مساله است و معرفی این شهید نیز برای مخاطب ایرانی‌ و غیر ایرانی صورت می‌گیرد.
مدیرکل صدا و سیمای فارس اضافه کرد: بر این باوریم که وظیفه رسانه، پاسداشت ارزش‌ها و انتقال آن به نسل‌های امروز است و با آنکه این شهید نیازی به معرفی ما ندارد اما وظیفه ماست که با تولید این فیلم او را به آیندگان و نسل حال بشناسانیم.
معاون سیمای مرکز فارس هم در این آیین گفت: یکی از مسایلی که ظرف سال‌های گذشته در صدا و سیما مورد توجه قرار گرفته است، توجه به ایثار و شهادت بوده است، بر این اساس در سه سال گذشته، 20 مستند سرداران شهید و مدافعان حرم تولید شده است.
امیر رئوف در مورد تولید مستند شهید مدافع حرم سردار اسکندری بیان کرد: تحقیقات لازم برای ساخت این مستند از یک سال پیش و با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس آغاز شد.
او افزود: این مستند در 60 دقیقه ساخته می شود و 40 سکانس از مراحل مختلف زندگی و شخصیت این شهید والامقام را به تصویر می‌کشد.
معاون سیمای مرکز فارس ادامه داد: کارگردان این مستند حمید هاشم‌زاده است و تهیه‌کنندگی آن بر عهده عباس روزیطلب است.
علی اسکندری فرزند شهید اسکندری نیز اظهار داشت: این مستند، زندگی شخصی والا را روایت می‌کند که می‌تواند چراغ هدایت باشد.
وی افزود: فیلم‌نامه این مستند سه بار تغییر کرد و این نشان از اهمیت موضوع دارد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس نیز در این مراسم بیان داشت: این شهید به مدت پنج سال مدیرکل بنیاد شهید این استان بود و در مسئولیت خود توجه ویژه به ادای نماز جماعت اول وقت داشت.
رجبعلی راهی گفت: شهید اسکندری در راه دفاع از حرم، همانند آقا و سرور خود حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) سر از تنش جدا شد و ساخت این مستند می‌تواند در ارایه الگوهای شخصیتی این شهید به نسل امروز تاثیرگذار باشد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس ادامه داد: صدا و سیمای مرکز فارس در موضوع ساخت مستند و تولید فیلم‌هایی با موضوع شهید و شهادت، فعال ظاهر شده و در سطح ملی خوش درخشیده است.
شهید عبدالله اسکندری از جمله فرماندهان دوران دفاع مقدس و رئیس پیشین بنیاد شهید استان فارس بود که با تجربه‌ای که اندوخته بود با آغاز تحرکات داعش، به عنوان مستشار نظامی به کشور سوریه رفت و در ششم خرداد ماه سال 1393 در حالیکه به همراه رزمندگان مقاومت اسلامی به دفاع از حرم مطهر حضرت زینب کبری (س) و مقدسات مسلمانان می‌پرداخت، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
پیکر او پس از شهادت به دست گروه تروریستی 'اجناد الشام' افتاد و یکی از فرماندهان این گروه تروریستی سر از تن بی‌جانش جدا کرد.
تصاویر شهادت این شهید مدافع حرم در حالی که سرش بر نیزه رفته بود، توسط این گروه تکفیری در فضای مجازی منتشر و باعث خشم و اندوه مردم شد.
7375 /6118
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.