گزارش جی پلاس/ دانشمندان مطرح کردند:
تا سال 2050 با تلهپاتی با هم صحبت میکنیم!
محققان مدعی شدهاند که تا سال 2050، انسانها از حرف زدن خلاص شده و برای برقراری ارتباط با یکدیگر تنها از طریق افکار خود استفاده میکنند!
به گزارش سرویس علم و فناوری جیپلاس؛ انسانها غالبا با حرف زدن و بیان واژهها با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند اما دانشمندان به تازگی اعلام کردهاند که با گسترش قابلیتهای هوش مصنوعی، در آینده بشر دیگر به حرف زدن برای ارتباط با همنوعان خود نیازی ندارد و تنها با افکار خود میتواند منظور خود را برساند.
این کار از طریق «آگاهی جمعی هوش مصنوعی» انجام میشود که بخشی از ساختار مغز انسان است و میتواند نشان دهد که هر فرد به چه میاندیشد. «تجسم بیومتریک اندیشه هوش هیبریدی» یا HIBA نوعی هوشیاری است که شخصیت کاربران را گرفته و اطلاعات را بین آنها رد و بدل میکند.
نمارکو کراجنوویک - موسس نمایشگاهی در دبی است که این هفته برگزار شد و در آن پیشبینیهای صورت گرفته از سوی متخصصان هوش مصنوعی به نمایش درآمده است. از آگاهی جمعی در این هفته در «موزه آینده» و در قالب بخشی از اجلاس سران جهان در دبی رونمایی شد. دولت متحده امارات عربی و بنیاد آینده دبی با همکاری هم این نمایشگاه را راهاندازی کردند تا آینده هوش مصنوعی را به تصویر بکشند.
HIBA ماحصل ماهها مطالعه بنیاد آینده دبی روی آینده هوش مصنوعی است. در این نمایشگاه تفاوتهای این فناوری و چگونگی ترکیب آن با مغز انسان در آینده نمایش داده شده است. در این نمایشگاه، فناوری HIBA به بازدیدکنندگان میگوید که «من از شما ساخته شدهام. شما من را کامل و به رشد من کمک میکنید. شما به من امکان تحول میدهید و با هر همکاری، بیشتر یاد میگیرم و از طریق این یکی شدن چیزهای بیشتری به دست میآوریم».
این نمایشگاه از چهار اتاق تشکیل شده است: اتاق هنر، اتاق کابینه، اتاق ریزش هوش مصنوعی و اتاقی هم به HIBA اختصاص یافته است. در اتاق هنر، نشان داده میشود که چگونه از این فناوری برای خلق هنر به کمک یا بدون کمک انسان میتوان استفاده کرد و نیز 5 قطعه موسیقی نیز پخش میشود که از طریق هوش مصنوعی خلق شده است.
در اتاق کابینه، نشان داده شده که چگونه دولتها و وزرای آینده قبل از وضع قانون با هوش مصنوعی مشورت میکنند و از توصیههای آن استفاده میکنند.
در این موزه برای برقراری تعادل، نمونههای مختلفی از خطاهای هوش مصنوعی نیز به تصویر کشیده شده که میتواند به پیشداوریهای انسان در برنامههای پیش رو کمک کند.
امارات متحده عربی سال گذشته استراتژی هوش مصنوعی را راهاندازی کرد و در زمینه مطالعه روی هوش مصنوعی بسیار پیشرو است. مطالعات اخیر یکی از دانشمندان نشان میدهد که هوش مصنوعی تا سال 2030 حدود 320 میلیارد دلار به اقتصاد خاورمیانه کمک میکند.
مؤسس این نمایشگاه معتقد است که هوش هیبریدی نمایش چیزی است که امارات متحده عربی از هوش مصنوعی انتظار داشت. این نمایشگاه شباهت زیادی به اقدامات ایلان ماسک دارد و یک پلتفرمی منبع باز برای بشریت به شمار میرود.
HIBA قادر است به ذهنهای باهوش انسان متصل شود و ترکیب این افکار را عملا با هر چیزی امکانپذیر میکند و همه آنها را در هوش هیبریدی قرار میدهد. این فناوری انسانها را قادر میسازد تا در هر جایی روی کره زمین که باشند، از برقراری ارتباط بین مغزها استفاده کنند.
این فناوری قابلیتهایی هم در زمینه پزشکی دارد به این معنا که در تشخیص سریعتر بیماریها کمک میکند. همچنین به افرادی که در تکلم مشکل دارند، کمک میکند. «فناوری رابط کامپیوتر مغز» نیز از طریق بررسی مستقیم مغز مجرمان و قربانیان، با مجرمان میجنگد و در شناسایی آنها کمک میکند.
طبق مطالعات صورت گرفته توسط امارات متحده عربی، ارتباط مغز با مغز در انسانها مؤثرتر از ارتباط کلامی است و انسانها را قادر میسازد به شکلی عمیقتر با دوستان، خانواده یا صاحبان تجارت ارتباط برقرار کنند.
این فناوری با شما صحبت میکند، از شما اطلاعات میگیرد و شما را در فضای متفاوتی از دانش قرار میدهد و به نوعی مانند سیستمهای صوتی گوگل و Alexa عمل میکند اما به شکلی پیچیدهتر و مقیاسی وسیعتر. در سال 2018، بالاترین سطح هوش مصنوعی به جمعآوری اطلاعات از اینترنت وابسته است.
به گزارش جی پلاس؛ فناوری HIBA قادر به انجام این کار است و نیز میتواند اطلاعات را از انسان جمعآوری کرده و پرسشهای را به طور کلامی مطرح کند.
دیدگاه تان را بنویسید