پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

گزارش جی پلاس/ پیش‌بینی فیزیکدان معروف آمریکایی-ژاپنی؛

در 20 سال آینده چه می‌گذرد؟!

هر روز شاهد تحولی در هوش مصنوع، سفرهای فضایی و علم DNA انسان هستیم. در این مسیر، برخی علوم از یکدیگر الهام می‌گیرند و گام‌های سریعی که در علم و فناوری شاهد آن هستیم گاهی نگران‌کننده می‌شود.

به گزارش سرویس علم و فناوری جی پلاس؛ «میچیو کاکو»، فیزیکدان مشهور آمریکایی ژاپنی تبار، در سخنرانی خود در اجلاس سران جهان که در دبی برگزار شده بود، با اشاره به سرعت بالای پیشرفت فناوری و علم در سال‌های آینده، آن را در 20 سال آینده عجیب دانست.

توالت‌های هوشمندی که پروتئین‌های بدن را بررسی کرده تا دیوارهایی که با ما حرف می‌زنند جزء فناوری‌هایی هستند که در آینده‌ای نزدیک وارد دنیای ما انسان‌ها خواهند شد.

کاکو با این عبارات سخنرانی خود را آغاز کرد که با گذر سال‌ها، زبان بومی ما نیز تکامل می‌یابد و با پیشرفت فناوری جلو می‌رود. این به چه معناست؟ ما کامپیوترها را از دست خواهیم داد. در واقع، واژه کامپیوتر از بین خواهد رفت نه خود واقعی آن. کلمه کامپیوتر از زبان انگلیسی حذف می‌شود. به دلیل کاربرد این واژه در همه جا، دیگر از کلمه کامپیوتر استفاده نمی‌شود. از بدن انسان گرفته تا خیابان‌ها، همه چیز تبدیل به کامپیوتر می‌شوند و تقریبا چیزی را نمی‌توان یافت که اثری از کامپیوتر نداشته باشد.

کاکو در ادامه صحبت‌هایش به فناوری پرینت سه‌بعدی اشاره کرد که بافت زندگی ما انسان‌ها را تغییر خواهد داد. او گفت: «ما از دنیایی جدید صحبت می‌کنیم. جهانی که وقتی آن را تصور می‌کنید، بتوانید آن را خلق کنید».

این دانشمند علم فیزیک، جهانی را تشریح کرد که در آن بتوانیم کفش‌ها یا جواهرات دلخواهمان را پرینت بگیریم. در دنیای پیش روی ما انسان‌ها، اگر برای کودکتان به دنبال اسباب‌بازی هستید، می‌توانید آن را دانلود کنید و سپس اسباب‌بازی داخل اتاق برایتان آماده می‌شود و می‌توانید آن را تحویل بگیرید.

کاغذهای هوشمندی که در آینده تولید می‌شوند قادرند اطلاعات مورد درخواست کاربران را مانند صفحه نمایشگرهای کامپیوترهای امروزی به آنها نشان دهند. در آینده‌ای که کاکو از آن حرف می‌زند، می‌توانید با کاغذ دیواری‌های اتاقتان هم صحبت کنید و حتی آنها هم با شما حرف می‌زنند. پیشرفت فناوری حتی گوشی‌های هوشمند، لپ‌تاپ‌ها و صفحه‌های تلویزیون را هم شامل می‌شوند.

به طور قطع، فناوری قابلیت آن را دارد که افراد را از دوردست‌ها به هم متصل کند. کاکو به این نکته اشاره می‌کند که با پیشرفت فناوری می‌توان افکار و ایده‌ها را با هم مبادله کرد. با لنزهای مترجمی که در آینده‌ای نزدیک تولید می‌شوند، انسان می‌تواند با هر زبانی با دیگران صحبت کند.

هوش مصنوعی چیزی را به انسان می‌دهد که پادشاهان و شاهزاده‌ها همواره به دنبال آن بوده‌اند و آن مقابله با پیری است. همه چیز به دلیل تجمع اشتباهات و خطاها می‌میرد و از بین می‌رود. زمانی که بتوان از هوش مصنوعی برای مقایسه میلیون‌ها ژنوم گرفته شده از سالمندان با ژنوم افراد جوان استفاده کرد، می‌توان به دقت فرآیند وقوع پدیده پیری را مشخص کرد و در نتیجه می‌توان آن را ریشه‌کن و نابود کرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.