تروجانها مانند ویروسهای رایانهای برای تزریق به فایلها تلاش نمیکنند بلکه ممکن است اطلاعاتی را به سرقت ببرند یا به کامپیوتر میزبان صدمه بزنند. این بدافزارها ممکن است به وسیله دانلود ناخواسته یا نصب بازیهای آنلاین یا برنامههای تحت شبکه به کامپیوتر هدف دسترسی داشته باشند.
به گزارش جی پلاس، تروجان یک برنامه نفوذی از نوع بدافزار است که به سیستم عامل، دسترسی سطح بالا پیدا کرده و در حالیکه به نظر میآید یک کار مناسب انجام میدهد، یک داده ناخواسته روی سیستم نصب میکند تا بتواند به کامپیوتر مقصد دسترسی غیرمجاز داشته باشد. پلیس فتا راههایی را که میتواند منجر به نفوذ تروجانها شود در وبسایت خود آورده است.
دانلود نرمافزارها از منابع نامطمئن یکی از راههایی است که موجب نفوذ تروجان میشود؛ در این حالت تروجان قسمتی از نرمافزاری است که کاربر آن را از اینترنت دانلود و نصب میکند.
سایتهای دارای کدهای مخرب هم میتوانند منجر به نفوذ تروجانها شوند. برای مثال زمانی که وارد یک سایت میشوید، سایت برنامهای روی کامپیوتر اجرا کرده و تروجان را روی کامپیوتر کپی میکند.
فایلهای ضمیمه ایمیل هم راهی برای نفوذ تروجانها هستند، زیرا ممکن است همراه یک ایمیل فایلی باشد که اگر آن را باز کنید، تروجان منتقل شود.
یکی دیگر از راههای نفوذ تروجانها نیز استفاده از نقص امنیتی نرمافزارها است. بدینترتیب تروجان از طریق ایرادهایی که در نرمافزارهایی مثل مرورگرهای اینترنتی، مدیا پلیرها و مسنجرها وجود دارد به کامپیوتر کاربر نفوذ میکند.