پیشرفت نامطلوب پروژه رصدخانه ملی پس از 14 سال!
عضو هیات علمی دانشگاه قم با اشاره به طراحی و ساخت رصدخانه ملی، گفت: این پروژه پس از 14 سال، پیشرفت قابل قبولی نداشته است.
به گزارش جی پلاس، دکتر اربابی امروز در مراسم افتتاح گالری نجوم موزه ملی علوم و فناوری با تاکید بر اینکه علوم و فناوری دست در دست هم دارند و لازم و ملزوم یکدیگر هستند، افزود: علم به معنای جدید با فعالیتهای گالیله آغاز شد، چرا که وی با ابزار ساده نجومی توانست تحولات عمیقی را در علم ایجاد کند.
وی با اشاره به تاریخ علم با طرح این سوال که ایران در پدیده جهانی علم در کجا قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیشترین تولیدات علمی به زبان انگلیسی است و ایران چارهای جز وارد شدن به حوزههای علم نوین را ندارد.
این عضو هیات علمی دانشگاه قم با اشاره به برخی از تلاشهای دانشگاهها در حوزه پژوهشی، اظهار کرد: زمانی دانشگاه نسل اول به عنوان محلی برای ارائه آموزش ایجاد شد و در دانشگاههای نسل دوم به سمت پژوهش و چاپ مقالات علمی هدایت شدند.
اربابی، نسل سوم دانشگاهها را محلی برای حل مشکلات کشور معرفی کرد.
این محقق حوزه نجومی با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در عرصههای علم نجوم، گفت: بعد از رصدخانه خواجهنصیرالدین طوسی، پروژه رصدخانه ملی به عنوان بزرگترین طرح پژوهشی در کشور تعریف شد.
وی با اشاره به مراحل ساخت این پروژه، گفت: این پروژه بعد از 14 سال، پیشرفت قابل قبولی نداشته است.
دیدگاه تان را بنویسید