تعداد اسمارت فون در ایران به 100 میلیون دستگاه رسید
طی سه سال، تعداد اسمارت فون در ایران جهشی چشمگیر داشته و به 100 میلیون دستگاه رسیده است.
به گزارش جی پلاس، معاون وزیر ارتباطات، محمدجواد آذریجهرمی امروز در دومین کنگره بینالمللی سلامت همراه در شیراز، اعلام کرد که در سال 92 تعداد تلفنهای همراه هوشمند 2 میلیون دستگاه بود اما در سال 95 این تعداد به بیش از 100 میلیون دستگاه افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه امروز 40 درصد جوانان و نوجوانان بیشتر ارتباطات و فعالیتهایشان از طریق تلفنهای همراه هوشمند انجام میشود، گفت: بالغ بر 80 درصد از پزشکان منابع و خدمات خود را از طریق تلفنهای همراه هوشمند دنبال و تامین میکنند.
آذریجهرمی با تصریح اینکه چنین رشدی در استفاده از ابزارها و روشهای نوین ارتباطی، زمینه توسعه استفاده از خدمات سلامت همراه را نیز افزایش داده است، گفت: امروزه بالغ بر 100 هزار اپلیکیشن سلامت در بازارهای مجازی عرضه نرم افزار وجود دارد.
او با بیان اینکه 99 درصد از این برنامه ها مجوزهای لازم را نداشته یا بهدنبال کسب مجوز نرفتهاند، این موضوع را یکی از چالشهای حوزه سلامت برشمرد و گفت:
این مسئله مردم را در استفاده از خدمات حوزه سلامت به تشویش و نگرانی دچار کرده است؛ هر فرد هنگام مواجهه با علائم یک بیماری با مراجعه به نرمافزارهای جست و جو بهدنبال روشهای تشخیص و درمان میگردد و همین امر خوددرمانی را افزایش میدهد.
معاون وزیر ارتباطات لزوم ساماندهی به فعالیتهای این حوزه را یک ضرورت برشمرد و اظهار کرد که فراوانی اطلاعات اکنون به یک چالش جدی در کشور تبدیل شده است؛ باید اطلاعات موجود به نوعی کانالیزه و ساماندهی شود تا بهرهبرداران بدون دغدغه به دنبال رفع نیازمندیهای خود باشند.
او با اشاره به سرمایهگذاریهای دولت برای بهرهمندی 18هزار روستا از شبکههای ارتباطی جدید، گفت:
اپراتورهای تلفن همراه هماینک در این روستاها عرضه کننده نسل سوم ارتباطات هستند و این نشان دهنده رشد بازار در این حوزه است.
آذریجهرمی با بیان اینکه طی سالهای اخیر دولت برای ایجاد شبکه ملی اطلاعات پنج هزار میلیارد تومان و بخش خصوصی بالغ بر 15 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده است، گفت:
رتبه ایران در سال 92 و در زمینه قیمت تمام شده سرویسهای دسترسی به شبکه اینترنتی، در جهان 109 بود که در سال 95 این رتبه به واسطه سرمایهگذاریهای انجام شده به 37 رسیده است.
وی با بیان اینکه سرمایهگذاریهای انجام شده در حوزه فناوری اطلاعات، هزینه سرویسهای دریافتی را برای مردم بهشدت کاهش داده است، افزود:
شاید مردم در پرداخت هزینه دریافت خدمات این حوزه، تفاوتی را بین رقمهای امسال و سالهای گذشته احساس نکنند اما امروز با پرداخت هزینههای مشابه سالهای قبل امکان استفاده از ظرفیتهای مولتیمدیا در فضای مجازی را خواهند داشت.
معاون وزیر ارتباطات ایجاد شبکه ملی اطلاعات را زیر ساختی مناسب برای توسعه ارتباطات دانست و با بیان اینکه در آینده شاهد رشد قابل توجه در این حوزه خواهیم بود، تصریح کرد امسال برای حمایت از کسب و کارهای استارتاپی، 140 میلیارد ریال اعتبار پیشبینی شده است.
دیدگاه تان را بنویسید