هوش مصنوعی چگونه به پزشکان کمک می‌کند؟

معاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی گفت: در ایران از رباتیک در جراحی قلب استفاده نمی‌شود.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جماران؛ بابک شریف‌کاشانی، معاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی با بیان این که هوش مصنوعی در اتاق عمل استفاده نمی‌شود؛ گفت: از هوش مصنوعی در دستگاه‌هایی همچون فشارسنج، نوار قلب و دستگاه‌های الکترونیکی استفاده می‌شود؛ به طوری که پزشکان‌ با کمک هوش مصنوعی میزان فشار خون، قند خون و وضعیت قلب را متوجه می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ وی با بیان این که در حال حاضر در ایران از ربات در جراحی قلب استفاده نمی‌شود؛ افزود: در اروپا نیز از ربات‌ها بیشتر در سرطان‌ها و کنسرها استفاده می‌شود.

شریف‌کاشانی با بیان این که پیش‌بینی می‌شود کم‌کم ربات‌ها در جراحی‌های قلب نیز ورود کنند؛ افزود: هوش مصنوعی می‌تواند علاوه بر کارهای اصلی که در جراحی انجام می‌شوند، در اطلاعات و آمار نیز مورد استفاده قرار بگیرند.

معاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی اظهار کرد: این اطلاعات به ما کمک می‌کنند تا بهتر بفهمیم چه چیزهایی در حال اتفاق افتادن هستند. وقتی آمار خوبی داریم، می‌توانیم اطلاعات مهمی را استخراج کنیم و پیشنهادات خوبی به مردم بدهیم. این کار می‌تواند به جامعه کمک کند و بیشتر از تنها یک عمل جراحی باشد.

 

دیدگاه تان را بنویسید