یک مطالعه علمی نشان داد که برخی از پدیده های تغییر آب و هوا، مانند افزایش دما یا رطوبت، ممکن است علائم برخی از بیماری های مغزی مانند سکته مغزی، مننژیت، صرع، آلزایمر و پارکینسون را افزایش دهند.

جماران؛ به نقل از وب سایت مدیکال اکسپرس:  مغز مسئول مقابله با چالش های محیطی است که انسان ها با آن مواجه هستند، مانند گرما و رطوبت بالا، مثلاً با افزایش عرق، یا هدایت انسان به دور شدن از خورشید و ماندن در سایه سلول های درون مغز عملکرد خود را در دماهای متوسط ​​بهتر انجام می دهند.

بر اساس مطالعه منتشر شده توسط مجله علمی The Lancet Neurology، که به تحقیقات پزشکی در مورد سیستم عصبی مربوط می شود، زمانی که شرایط آب و هوایی به سمت شرایط غیرعادی تغییر می کند، مانند افزایش شدید دما یا رطوبت به دلیل تغییرات آب و هوا، مغز در تلاش است تا دمای بدن را حفظ می کند و شروع به عدم تعادل می کند.

این مطالعه تایید می‌کند که تغییرات شدید دمای خارج از فصل، تغییرات غیرمعمول دما در طول روز و برخی شرایط آب و هوایی شدید مانند امواج گرما، طوفان و سیل خطر ابتلا به بیماری‌های سیستم عصبی را افزایش می‌دهد و این علائم ممکن است توسط برخی موارد همچون شرایط محیطی مانند کمبود فضای سبز و برخی ویژگی های شهری در شهرها تشدید شود.


الصورة:

 

این مطالعه نشان می دهد که باید سیستم های هشدار دهنده محلی در مورد عواقب نوسانات شدید دما و تأثیر آن بر سیستم عصبی ایجاد شود و باید برای آموزش بیماران و سلامتی تلاش کرد. مقامات در مورد خطرات تغییرات آب و هوایی برای شرایط پزشکی خود مراقبت کنند.

محققان بر این باورند که این مشکل با توجه به عدم رسیدگی به مشکل تغییرات آب و هوا و بی توجهی مداوم به خطرات سلامتی انسان ناشی از این نوع مشکلات، بدتر خواهد شد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.