در صورت قرار گرفتن در معرض صدای بلند، برخی افراد دچار زنگ زدن در گوش و حتی کاهش شنوایی موقت یا دائمی می شوند.

به گزارش جی پلاس به نقل از مجله سلامت و پزشکی:  تانوس تزونوپولوس از مرکز تحقیقات شنوایی در دانشکده پزشکی دانشگاه پیتسبورگ، مجموعه‌ای از تحقیقات را با هدف بررسی این مشکل و توسعه روش‌های پزشکی برای غلبه بر آن انجام داد.

در مطالعه‌ای که در مجله علمی Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شد، تانوس و تیم تحقیقاتی او به این نتیجه رسیدند که کاهش شنوایی در صورت قرار گرفتن در معرض صدا ناشی از تغییرات در سطح مولکول‌های داخل گوش داخلی است. با مصرف برخی داروها می توان عوارض این مشکل را کاهش داد.

این مطالعه نشان داد که مشکل کاهش شنوایی به دلیل سر و صدا میلیون‌ها آمریکایی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و ناشی از افزایش سطح روی در گوش داخلی است که یک ماده معدنی مهم برای عملکردهای سلولی در بدن و به ویژه حس شنوایی است. . آزمایش‌های انجام‌شده بر روی موش‌های آزمایشگاهی نشان داد که به لطف داروهای خاص، جذب مقادیر اضافی روی در داخل گوش امکان‌پذیر است که به بازیابی مجدد شنوایی کمک می‌کند. محققان دریافتند که مصرف این داروها قبل از قرار گرفتن در معرض صدا در وهله اول از گوش در برابر کم شنوایی محافظت می کند.

در طول آزمایش‌ها، محققان دریافتند که پس از ساعت‌ها قرار گرفتن در معرض صدا، سطح روی در گوش داخلی موش افزایش می‌یابد که منجر به آسیب به گوش در سطح سلولی و اختلال در ارتباط بین سلول‌ها می‌شود.

محققان می گویند که مشکل کم شنوایی به دلیل سر و صدا ممکن است ناتوان کننده باشد زیرا برخی از افراد صداهایی را می شنوند که وجود ندارند، که به عنوان وزوز گوش شناخته می شود، مشکلی است که کیفیت زندگی افراد مبتلا به این بیماری را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد.

تانوس گفت: «مشکل کاهش شنوایی ناشی از سر و صدا در سطح بیولوژیکی کاملاً درک نشده است و بنابراین محققان در درمان آن با چالش‌هایی مواجه هستند». وی افزود: «این کشف جدید درها را به خوبی باز می کند.» ما با راه حلی برای این مشکل روبرو هستیم، به ویژه پس از آزمایشات نشان داد که تزریق ترکیبات شیمیایی به موش ها که روی اضافی را از گوش جذب می کند به حفظ شنوایی و کاهش آسیب های ناشی از صدا کمک می کند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.