تیم امنیت سایبری Cyfirma در مورد یک برنامه بسیار خطرناک که کاربران اندروید را هدف قرار داده و تمام داده‌های حساب‌ها را سرقت می‌کند، هشدار داده است.

جی پلاس، علی رغم اقدامات سختگیرانه‌ای که گوگل برای حذف بدافزار‌ها از پلتفرم برنامه اندروید انجام می‌دهد، اما این اقدامات کافی نیست؛ زیرا هکر‌ها همیشه راهی برای مخفی کردن نرم‌افزار‌های مخرب در برنامه‌هایی که تا حدی قانونی به نظر می‌رسند، پیدا و به بسیاری از داده‌های تلفن و اطلاعات شخصی کاربر دسترسی پیدا می‌کنند.

چگونه اپلیکیشن‌های مضر را قبل از نصب روی گوشی خود شناسایی کنیم؟

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ برنامه‌های آنتی ویروس معروف به شما کمک می‌کنند تا نرم افزار‌های مخربی که حریم خصوصی شما را تهدید می‌کنند، شناسایی کنید؛ اما این اتفاق هنگام دانلود هر برنامه‌ای در دستگاه اندروید شما رخ خواهد داد، بنابراین باید بدانید که چگونه برنامه‌های مضر را قبل از نصب آن‌ها روی تلفن خود شناسایی کنید.

شما می‌توانید برنامه‌های مضر را به سادگی با بررسی مجوز‌هایی که هنگام نصب آن بر روی تلفن خود درخواست می‌کند، پیدا کنید؛ به گونه‌ای که مجوز‌های برنامه یک راه آسان برای اطلاع از ایمن بودن یا نبودن برنامه قبل از نصب آن است. شما می‌توانید این کار را با بررسی مجوز‌های برنامه در موارد مختلف انجام دهید. برنامه اندروید قبل از دانلود در دستگاه شما ذخیره می‌شود.

برای بررسی مجوز‌های برنامه از طریق فروشگاه Google Play، به صفحه اطلاعات برنامه اندرویدی جدیدی که می‌خواهید دانلود کنید بروید > سپس صفحه را به پایین اسکرول کنید و روی گزینه Permissions کلیک کنید > روی گزینه View details > و لیست مجوز‌ها کلیک کنید. 

همه مجوز‌های برنامه را بررسی کنید و مطمئن شوید که آن‌ها مجوز‌های منطقی هستند و با ماهیت کار برنامه‌ای که قصد دانلود آن را دارید، مطابقت دارند و اگر مورد غیر عادی پیدا کردید و برنامه مجوز‌هایی را درخواست کرد که به عملکرد‌های آن مرتبط نیستند، آن را روی تلفن خود نصب نکنید. به عنوان مثال منطقی نیست که برنامه هواشناسی درخواست دسترسی به مخاطبین شما یا برنامه‌های دوربین و میکروفون را بدهد. 

نشانه‌های نصب یک برنامه مخرب روی گوشی شما 

اگر یکی از علائم زیر را در دستگاه خود مشاهده کردید، احتمالا یک برنامه مخرب یا بدافزار بر روی گوشی شما نصب شده است:

-نمایش ناگهانی یک برنامه جدید که خودتان آن را نصب نکرده اید

-ارسال اس ام اس و ایمیل ناخواسته

-ارجاع شما به یک وب سایت یا صفحه برای دانلود یک برنامه

-نمایش تبلیغات ناخواسته و بدون دلیل روی صفحه گوشی

-اتمام بسته اینترنت قبل از تاریخ مشخص شده

-دمای بالای غیر قابل توجیه گوشی 

-اتمام سریع باتری گوشی به خصوص پس از نصب اپلیکیشن جدید 

چگونه از گوشی خود در برابر بدافزار محافظت کنیم؟

از جمله مهمترین اقداماتی که برای محافظت از گوشی در برابر هک شدن باید انجام دهید موارد زیر هستند:

-از کلیک کردن بر روی هر یک از پیوند‌ها از منابع ناشناس، چه در برنامه  یا پیوست شده به پیامک یا پیام‌های ایمیل، خودداری کنید.

- از نصب برنامه‌های خارج از فروشگاه رسمی Google Play خودداری کنید؛ زیرا نصب برنامه‌ها از منابع ناشناس اصلی‌ترین دلیلی است که دستگاه شما را در معرض هک قرار می‌دهد.

- مطمئن شوید که سیستم تلفن شما دائماً به روز می‌شود؛ زیرا این به روز رسانی‌ها همیشه با اصلاحات امنیتی برای آسیب پذیری‌های سیستم همراه هستند.

- برنامه‌های مهم را با رمز عبور متفاوت از گوشی ببندید.

-برنامه آنتی ویروس را برای مبارزه با ویروس‌ها را دانلود کنید.

- از استفاده از وای فای عمومی و در خیابان‌ها خودداری کنید تا گوشی شما هک نشود.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.