دستگاهای الکترونیکی متصل به اینترنت ممکن است در معرض هجوم ویروس‌ها و حمله هکرها باشند.

جی پلاس؛ سازمان تست کالا و محصولات آلمان به گسترش سریع برنامه‌های مخرب به دلیل توانایی برتر آن در پنهان‌سازی و استتار اشاره کرد، زیرا هکرها از طریق این برنامه‌ها سعی می‌کنند حملات الکترونیکی به داده‌ها و سرقت اطلاعات حساس مانند رمزهای عبور یا داده‌های کارت اعتباری را انجام دهند.  بنابراین، این سازمان به مقامات آلمان توصیه کرد که از نرم افزارهای ضد ویروس ویروس ها در رایانه های ویندوز و رایانه های مک استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ چه از برنامه‌های رایگان و چه نسخه‌های پولی برنامه‌های آنتی ویروس استفاده شود، این امر از نظر جنبه‌های امنیتی نقش مهمی ندارد، زیرا مقامات آلمانی تأیید کردند که برنامه‌های رایگان و نسخه‌های پولی محافظت اولیه در برابر برنامه‌های مخرب و فیشینگ داده‌ها را فراهم می‌کنند. پس از آزمایش، ۱۴ برنامه آنتی ویروس برای رایانه های ویندوز و ۹ برنامه برای رایانه های مک به این نتیجه رسید.

برای کامپیوترهای ویندوزی، کارشناسان آلمانی استفاده از Bitdefender Antivirus Free، Avast One Essential، AVG Antivirus Free و Avira Free Security را توصیه می کنند.

برای کامپیوترهای مک می توان از Avast One Essential یا AVG Antivirus استفاده کرد.

برنامه آنتی ویروس مایکروسافت دیفندر که در سیستم عامل ویندوز ۱۰ و ۱۱ ادغام شده است با رتبه "قابل قبول" در زمینه تست نرم افزار برای رایانه‌های ویندوزی در جایگاه آخر قرار گرفت.

از سوی دیگر، اپل به هیچ نرم افزار محافظت از ویروس در سیستم مک متکی نیست، با این حال، کاربران مک از قرار گرفتن در معرض حملات ویروس هراسی ندارند، اما می توانند از ویژگی های محافظت از فیشینگ داده‌ها که توسط برنامه‌های آنتی ویروس تست شده، ارائه شده است، استفاده کنند.

تفاوت بین نرم افزار رایگان و پولی چیست؟

 اگر نرم افزار رایگان محافظت خوبی از ویروس ارائه می دهد، تفاوت آن با نسخه های پولی چیست؟ برای پاسخ به این سوال، کارشناسان آلمانی توضیح دادند که تفاوت در عملکردهای اضافی موجود در آن است، مانند به روز‌رسانی خودکار برنامه ها و درایورها.

علاوه بر این، شرکت‌ها مستقیماً از نسخه‌های رایگان بهره می‌برند، زیرا هرچه مشتریان بیشتری داشته باشند، اطلاعات بیشتری در مورد نسخه‌های برنامه‌های مخرب به دست می‌آورند، با توجه به اینکه همه آنتی‌ویروس‌ها برنامه‌های شناسایی شده را بلافاصله به سرورهای شرکت توسعه‌یافته منتقل می‌کنند تا بتوانند به سرعت با آن مقابله کنند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.