براساس مطالعات انجام شده، مادران بارداری که در مناطقی با ترافیک‌های سنگین زندگی می‌کنند، نوزادان کم وزن‌تری را به دنیا می‌آورند.

جی پلاس، مطالعه محققان دانشگاه بوستون، ارتباط پایداری بین تأخیر در ترافیک و کاهش ۹ گرمی وزن هنگام تولد در میان نوزادان متولد شده از والدینی که در مناطقی با ترافیک سنگین زندگی می‌کنند، مانند بزرگراه‌ها، نشان داد.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ در حالی که کاهش ۹ گرمی وزن کاهش نسبتاً کمی است، اما محققان می‌گویند این یافته پیامد‌های مهمی برای سلامت جمعیت و محیط دارد.

داده‌های فراوان بر اثرات نامطلوب آلودگی هوای ناشی از وسایل نقلیه بر سلامت تاکید می‌کند، اما تحقیقات محدودی در مورد اینکه چگونه حجم کلی ترافیک می‌تواند منجر به پیامد‌های منفی برای سلامت شود، وجود دارد.

مطالعه جدید نشان داده است که ازدحام ترافیک ممکن است با وزن کم هنگام تولد مرتبط باشد.

«مری ویلیس»، سرپرست تیم تحقیق، می‌گوید: «اگر ۱۰۰۰۰ وسیله نقلیه در جاده‌ای پرازدحام وجود داشته باشد که مرتباً اقدام به ترمز و حرکت می‌کنند، غلظت آلودگی هوا و ترکیب احتمالی آن در مقایسه با ۱۰۰۰۰ وسیله نقلیه با سرعت جریان آزاد بسیار متفاوت است.»

محققان تصمیم گرفتند ارتباط بالقوه بین ترافیک پرحجم با وزن کم هنگام تولد را بررسی کنند، زیرا می‌تواند منجر به عواقب فوری و بلندمدت مانند دشواری تنفس، بیماری‌های قلبی عروقی، اختلالات شناختی و مرگ و میر زودرس شود.

محققان خاطرنشان می‌کنند که ترافیک همراه با ترمز و حرکت، آلودگی هوا را از طریق سایش اضافی ترمز‌ها و لاستیک‌ها افزایش می‌دهد، بنابراین کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای از خودرو‌های گازسوز خطرات ازدحام را به طور کامل از بین نمی‌برد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.