مهاجرت به تلگرام رونق گرفت و تلگرام میزبان بیش از 50 میلیون کاربر ایرانی شد.

جی پلاس، با وجود مسدود بودن تلگرام 45 میلیون ایرانی از این پیام‌رسان استفاده می‌کنند. اگر قرار به فیلترینگ واتساپ باشد کسی بین تلگرام و واتساپ، واتساپ را انتخاب نمی‌کند.

براساس گزارش میدل‌ایست مانیتور، آمار رسمی نشان می‌دهد با وجود مسدود شدن پیام‌رسان تلگرام، ۴۵ میلیون ایرانی همچنان از آن استفاده می‌کنند. در گزارشی هم که چندی پیش نوین‌هاب منتشر کرد، تعداد کاربرانی ایرانی از پیام‌رسان تلگرام، ۵۰ میلیون نفر اعلام شد.

این روزها کاربران زیادی بر اثر فیلترینگ واتس‌اپ، به تلگرام روی آورده‌اند. اگر قرار بر فیلترینگ دائمی واتس‌اپ باشد، کاربران میان این دو پیام‌رسان، تلگرام را انتخاب می‌کنند؛ چرا که این پیام‌رسان کیفیت بالاتر، امنیت و ویژگی‌های بهتری نسبت به واتس‌اپ دارد.

۶ میلیون کاربر با واتس اپ وداع کردند

به گزارش ایران جیب از تجارت‌نیوز، برخی منابع خبری از بازگشت کاربران ایرانی به تلگرام در پی فیلترینگ واتس اپ و قطعی اینترنت در ایران خبر دادند.

قطعی اخیر اینترنت و فیلترینگ گسترده شبکه‌های اجتماعی و پیامرسان‌های خارجی باعث افت شدید دسترسی کاربران ایرانی به اپلیکیشن‌های پرطرفداری مانند واتس اپ شده است.

پیشتر نیز انتظار می‌رفت محدودیت‌ها و نارسایی‌های واتس اپ در مقایسه با رقبای دیگر، باعث مهاجرت کاربران به پلتفرم‌هایی مانند تلگرام شود. حالا گزارشاتی منتشر شده که حاکی از بازگشت عده زیادی از کاربران ایرانی به پیامرسان محبوب خود، یعنی تلگرام است. طبق ادعای برخی رسانه‌های داخلی، اعمال محدودیت‌های گسترده در فضای مجازی باعث بازگشت کاربران ایرانی به تلگرام شده است. ظاهرا تاکنون نزدیک به ۶ میلیون کاربر واتساپ به پیامرسان تلگرام بازگشته‌اند که یادآور کوچ کاربران به واتس اپ، پس از فیلترینگ تلگرام در سال ۹۷ است.

البته کارشناسان اعتقاد دارند فیلترینگ و عدم دسترسی کاربران به واتس اپ تنها دلیل بازگشت به تلگرام نیست. به باور متخصصان کاربردی‌تر بودن اپلیکیشن تلگرام و همچنین دسترسی ساده‌تر (با وجود فیلترینگ) به آن باعث شده تا در شرایط مساوی، کاربران تلگرام را به پیامرسان واتس اپ ترجیح دهند.

همانطور که گفته شد بازگشت کاربران ایرانی به تلگرام در شرایطی رخ می‌دهد که پیامرسان تلگرام در اردیبهشت ۱۳۹۷ فیلتر شده بود. پیش از این تاریخ، کاربران ایرانی تلگرام از مرز ۴۰ میلیون نفر هم گذشته بود و عملا تلگرام محبوب‌ترین پیامرسان برای ایرانی‌ها محسوب می‌شد. این محبوبیت باعث شد تا نسخه‌های غیررسمی برای تلگرام طراحی شوند که در طول ۴ سال اخیر کاربران را با مشکلاتی مواجه ساخته است.

البته نسخه‌های غیررسمی در حال حاضر با اقبال اکثریت کاربران مواجه نیستند. اما کارشناسان توصیه می‌کنند جهت حراست از حریم خصوصی افراد، کاربران از هیچ نسخه‌ای غیر از نسخه رسمی استفاده نکنند.

برخی منابع خبری در ایران از بازگشت کاربران ایرانی به تلگرام، در پی فیلترینگ واتس اپ و قطعی اینترنت در ایران خبر داد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.