چگونه گوشی اندروید خود را سریعتر شارژ کنیم؟
راهکارهایی وجود دارد که در صورت به کار بستن آن، میتوانید تلفن همراه هوشمند خود را سریعتر شارژ کنید.
جی پلاس، شارژ کردن سریع تلفن همراه تنها به سادگی زدن شارژ گوشی همراه تان به برق نیست؛ اما راهکارهایی وجود دارد که میتواند شارژ تلفن همراه شما را سریعتر کند.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ اگر شما نیز از افرادی هستید که پیوسته مجبورید تا تلفن همراه خود را شارژ کنید، این امر ممکن است برای شما تا حدودی خسته کننده باشد. در صورتی که استفاده شما از تلفن همراه تان بیش از حد متوسط است، بعید است بتوانید بدون اینکه گوشی خود را اوایل شب شارژ کنید، گوشی شما قادر باشد در تمام روز دوام بیاورد. همچنین اگرچه معرفی کابلهای تایپ سی (USB-C) زمان شارژ را کمتر کرده، اما منتظر ماندن در زمانی که گوشی شما در حال شارژ است، میتواند اذیت کننده باشد.
اما نگران نباشید؛ چرا که برخی راهکارها وجود دارد که میتواند مدت زمان شارژ گوشی شما را کاهش دهد. در اینجا قصد داریم تا به هشت راهکار برای شارژ گوشی هوشمند اندرویدی تان که احتمالا از آن استفاده نمیکنید، اشاره کنیم.
۱- حالت هواپیما را فعال کنید
یکی از مشکلاتی که برای باتری موبایل شما وجود دارد، سیگنالهای شبکه همراه است. به عنوان یک قاعده کلی باید بدانید هرچه آنتن دهی موبایل شما بدتر باشد، باتری موبایل شما سریعتر تخلیه میشود. در نتیجه اگر در منطقهای زندگی میکنید که آنتن دهی ضعیفی دارد، شارژ گوشی شما به نسبت مکانی که آنتن دهی موبایل قوی هست، بیشتر زمان میبرد و در واقع، سیگنال موبایل، در زمانی که شما در حال شارژ هستید، شارژ باتری شما را میخورد.
حال راه حل چیست؟ راه حل آن است که تلفن خود را پیش از زدن به شارژ، در حالت هواپیما قرار دهید این کار میتواند میزان زمانی را که برای شارژ کامل نیاز دارید، تا ۲۵ درصد کاهش دهد. فقط بایستی حواستان باشد زمانی که شارژ باتری شما کامل شد، آن را از این حالت در بیاورید.
۲- گوشی خود را خاموش کنید
خاموش کردن تلفن همراه به هنگام شارژ، اگرچه کاری ساده است؛ اما اغلب نادیده گرفته میشود. در صورتی که شما گوشی خود را به هنگام شارژ مجدد خاموش کنید، گوشی شما اندکی سریعتر شارژ خواهد شد. البته خاموش کردن تلفن همراه در هنگام شارژ جنبههای منفی خود را نیز دارد و بطور مثال شما نمیتوانید تماسهای اضطراری و یا پیام هایتان را دریافت کنید. اما اگر به دنبال راهی هستید تا گوشی هوشمند شما پیش از آنکه از خانه بیرون بروید، ۱۵ دقیقه زودتر شارژ شود، شارژ کردن آن در حالت خاموشی گزینه خوبی است.
۳- مطمئن شوید حالت شارژ فعال است
دستگاه اندرویدی شما به شما این امکان را میدهد تا مشخص کنید با اتصال کابل USB چه نوع اتصالی را برقرار میکنید. اگر شما گوشی خود را با لپ تاپ تان شارژ میکنید، باید مطمئن شوید حالت شارژ فعال است و بطور تصادفی خاموش نشده باشد.
برای این کار از طریق setting به Connected devices (دستگاههای متصل) و سپس (USB preferences) بروید. مطمئن شوید گزینه Charge connected device فعال است. توجه داشته باشید این گزینه را زمانی میتوانید تغییر دهید که دستگاه شما با یک کابل USB به دستگاه متصل باشد. همچنین بایستی توجه داشته باشید این تنظیمات اندکی ممکن است در گوشی شما تفاوت داشته باشد.
۴- از شارژر دیواری استفاده کنید
باید بدانید استفاده از (یو اس بی) رایانه و یا ماشین، تجربه ناکارآمدتر و کُند تری را ممکن است برای شما به همراه داشته باشد.
بطور معمول پورتهای USB خروجی ۰.۵ آمپر را ارائه میدهند؛ اما شارژر دیواری معمولا ۱ آمپر (بسته به دستگاه شما) ارائه میدهد. آمپر کمتر اگرچه به دستگاه شما آسیب نمیرساند، اما قطعا زمان بیشتری بایستی برای شارژ گوشی خود منتظر بمانید.
۵- یک پاوربانک بخرید
اگر نیازمند آن هستید که در زمان حرکت نیز گوشی خود را شارژ کنید و یا اگر از افرادی هستید که دائما در سفر هستند، خرید یک پاور بانک میتواند برای شما مفید باشد. بسیاری از پاوربانکها آمپر خروجی معادل شارژرهایی که به پریز دیواری زده میشوند، میدهند و حتی در برخی موارد، این مقدا بیشتر نیز هست. اما یک نکتهای که باید توجه داشته باشید این است که زمانی که شما گوشی خود را به شکل سریعتر و با خروجی ۲ آمپر شارژ میکنید، بایستی اطمینان یابید کابل USB شما قادر به تحمل انرژی اضافی هست یا خیر.
۶- بدنبال شارژ بی سیم نباشید
شارژ بی سیم (Wireless charging) یکی از روشهای عالی برای شارژ گوشی است که هم دسترس پذیر است و هم نیاز به کابل دیگر نیست. اما اگر به دنبال آن هستید که سرعت شارژ خود را افزایش دهید، بایستی از آن اجتناب کنید. شارژهای بی سیم معمولا تجربه شارژ کُندتری را به نسبت شارژ با سیم برای شما به ارمغان میآورند؛ به طوری که میتواند تا ۵۰ درصد این روند کُندتر باشد.
۷- قاب گوشی را در بیاورید
در حال حاضر تمامی گوشیهای هوشمند از باتریهای لیتیوم – یونی استفاده میکنند و به همین خاطر، در صورتی که باتری خنک باشد، کارآمدتر عمل میکند. برای شارژ بهینه باتری، دمای باتری (نه دمای هوا) بایستی بین ۵ تا ۴۵ درجه سانتی گراد باشد و از آنجایی که دمای باتری نیز تا حدی به دمای محیط وابسته است، در نتیجه برداشتن قاب گوشی به خنکتر شدن آن و کارکرد بهینه آن کمک میکند. اما حواستان باشد که یک وقت گوشی تان را در یخچال قرار ندهید که سبب آسیب رساندن به باتری گوشی شما میشود.
۸- از کابل باکیفیت استفاده کنید
تفاوت کیفیتی دو کابل برای شارژ میتواند بسیار معنادار باشد. باید بدانید داخل کابل شارژ تکی که شما میبینید، ۴ رشته سیم وجود دارد که عبارتند از سیم قرمز، سبز، سفید و سیاه. سیمهای سفید و سبز برای انتقال اطلاعات مورد استفاده قرار میگیرند و سیمهای قرمز و سیاه نیز برای شارژ مورد استفاده قرار میگیرند.
دیدگاه تان را بنویسید