جی پلاس، در سال ۲۰۱۶ گروهی از منجمان بین المللی، با کمک دادههای فضاپیمای کپلر سیارهای شبیه مشتری که در فاصله تقریباً ۱۷۰۰۰ سال نوری از ما قرار دارد را کشف و K۲-۲۰۱۶-BLG-۰۰۰۵Lb نامگذاری کردند.
به گزارش سایت digitaltrends؛ کپلر برای یافتن سیارات عمدتاً با استفاده از روشی متفاوت به نام روش گذر طراحی شده بود. این به دنبال افتهای کوچک در روشنایی یک ستاره است که ناشی از عبور سیارهای بین ما و ستاره است. کپلر بیش از ۲۶۰۰ سیاره فراخورشیدی را به این روش در طول دوران تصدی خود کشف کرد.
براساس گزارشها؛ این فضاپیما کپلر هرگز برای یافتن سیارات با استفاده از میکرولنز طراحی نشده، بنابراین، از بسیاری جهات، شگفتانگیز است که این کار را انجام داده است. از طرف دیگر رومن و اقلیدس برای این نوع کارها بهینه خواهند شد. آنها میتوانند سرشماری سیارهای که توسط کپلر آغاز شده است را تکمیل کنند.
مطالعه بیشتر در مورد سیارات فراخورشیدی نه تنها برای یادگیری در مورد منظومههای دور، بلکه برای یادگیری در مورد منظومه شمسی خودمان و چگونگی شکل گیری سیارات، مهم است. کرینز میگوید با کمک فضاپیماها و کشف سیارات فراخورشیدی، میآموزیم که معماری منظومه شمسی خودمان چقدر معمولی است. این دادهها همچنین به ما اجازه میدهند تا ایدههای خود را در مورد نحوه تشکیل سیارات آزمایش کنیم. این شروع یک فصل جدید هیجان انگیز در جستجوی ما برای جهانهای دیگر است.
دیدگاه تان را بنویسید