خودروسازها چه زمانی آغاز به کار می کنند؟
به نظر می رسد که بسیاری از خودروسازان بزرگ جهان قصد دارند طبق اعلام قبلی خود، کارخانه های خود را اواسط آوریل سال جاری میلادی بازگشایی کنند اما اوج گرفتن بحران کرونا و افزایش شمار مبتلایان به این ویروس، بزرگترین شرکت های خودروسازی جهان را در بلاتکلیفی و سرگردانی فرو برده است.
به گزارش جی پلاس، علی اکبر آشوری اظهار کرد براساس آخرین آمارها و ارزیابیهای صورت گرفته، کل ترددها در جادههای بین استانی کشور در روز ۱۲ فروردین ۲۰ درصد نسبت به روز قبل از آن (۱۱ فروردین) و ۶۸ درصد نسبت به روز مشابه سال گذشته کاهش پیدا کرده است. البته این میزان کاهش تردد برای خودروهای شخصی مردم به ۷۳ درصد نسبت به روز مشابه سال گذشته میرسد.
وی افزود: در استان تهران تردد انواع وسایل نقلیه در روز ۱۲ فروردین نسبت به روز قبل از آن ۲۶ درصد و نسبت به روز مشابه سال گذشته ۶۹ درصد کاهش یافته است.
مدیر مرکز مدیریت راههای سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با بیان این که روند کاهشی تردد وسایل نقلیه مختلف در دو استان شمالی مازندران و گیلان نمود بیشتری داشته است گفت: آمار تردد روز گذشته انواع وسایل نقلیه در استان مازندران کاهش ۲۱ درصدی نسبت به ۱۱ فروردین ماه و کاهش ۸۱ درصدی نسبت به روز مشابه سال گذشته را نشان میدهد و در استان گیلان نیز میزان ترددها بیشتر از تهران کاهش داشته است؛ چرا که ۱۹ درصد تردد وسایل نقلیه مختلف در روز گذشته نسبت به روز قبل از آن کمتر شده و همین آمار برای روز مشابه سال گذشته منفی ۸۴ درصد بوده است که نشان می دهد مردم رعایت کردهاند و طرحهای ابلاغ شده ستاد ملی مقابله با کرونا به خوبی در حال اجرا است.
آشوری میزان تردد انواع وسایل نقلیه در ۱۲ فروردین ماه را نسبت به روز مشابه سال قبل در استانهای قم، اصفهان و خراسان رضوی منفی ۷۹ درصد اعلام کرد و گفت: تردد انواع وسایل نقلیه در تاریخ مذکور نسبت به روز ماقبل آن در استانهای اصفهان و خراسان رضوی به ترتیب ۸ و ۱۲ درصد کاهش داشته است و تنها در قم این آمار روند افزایشی ۱۰ درصدی را نسبت به روز قبل از تاریخ مورد ارزیابی تجربه کرده است که البته دلیل آن قرار گرفتن قم در موقعیتی است که ترددهای بین استانی از این استان انجام میشود.
دیدگاه تان را بنویسید